Scudo Sports

Corelli 2019 model bisikletler görücüye çıktı

forumdaki corelli sprint sahibi arkadaşlar... kadro geometrisi hoşuma gitti almayı düşünüyorum o sebeple bir kaç şey soracağım cevaplarsanız müteşekkir olacağım:

1 - bundan önce alu kadro yol bisikleti kullandıysanız ağırlığını karşılaştırabilir misiniz?
2 - kr 100, 200, 300 modellerinin aynı boy kadroları arasında ağırlık/geometri farkı var mı?
3 - üst borunun üstündeki görsel gözüme fazla geliyor, yani görselsiz düz beyaz olsa daha hoş olacak gibi. bu sprint yazan arı peteği desenli görsel sticker mı yoksa kadroyu boyama mı? üstünde sticker varsa hangileri?

@Deniz Derin @Emre Yönlüer @efaruk
1. soru : PAS
2. soru: Evet ağırlık farkları var aralarında.Yüksek modeller daha hafif ama geometri farkı yok diye biliyorum.
3.soru: Kadro üzerinde ki yazı boyama ile yapılmış,sticker değil. Sticker ön maşada ki yazıda var bir de jantlarda var.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
1. Soru : kullanmadım.
2. Soru : geometri farki yok. Ağırlığı 10 kg. Taşımak için ideal fakat onun sizi taşıması açısından başlangıç seviye için ideal. Yoksa hafif falan değil.
3. Soru : malesef o orta boruda yazan sticker değil. Maşa ve jantlardakiler sticker. @Emre Yönlüer güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Birçok konuda bisiklet seçimi hakkında soru sordum büyk ihtimal birkaç arkadaş benden bıkmışlardırda ancak son kez öarka model konusunda soru soracağım acaba Corelli 5.0 (hidrolik disk) mi almalıyım yoksa kilitlenebilir maşadan vazgeçip Kron XC100 hidrolik fren mi almalıyım. Yada bu fiyat bandında marka model 🤔 ancak fiyat özellik bakımından en uygunşarı bunlar gözüküyor.
Ayrıca alacağım modelde vites kolu aktarıcı değişmleri yapılabilir , en azından farklı bir marka ise shimano tourney ile değişim yapılabilir yada vites kolları shimano ef 41 ile değiştirilebilir

Geri