Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

benim aldığım Cycling Freely Store mağazası hakkında bilginiz varmı siparişi iptal edip Coocpo Official Store mağazından almakmı mantıklı

Scudo
benim aldığım Cycling Freely Store mağazası hakkında bilginiz varmı siparişi iptal edip Coocpo Official Store mağazından almakmı mantıklı
Fiyat olarak aynı. Yinede kendin bilirsin. Bence farketmez.

ben yinede iptal ettim içim rahat etmedi kendi mağazası hem çok satmış hemde bir sıkıntı olursa ilgilenir diye düşünüyorum bu arada paket D yi aldım nabız sensörlü 870TL

ben yinede iptal ettim içim rahat etmedi kendi mağazası hem çok satmış hemde bir sıkıntı olursa ilgilenir diye düşünüyorum bu arada paket D yi aldım nabız sensörlü 870TL
Aynısı bende var. Nabız sensörü de sağlamdır. Memnun kalırsın.
Coosporide uygulaması var. Telefonuna indirirsin. Bu uygulama ile BC200 cihazını upgrade edebilirsin. Uygulamayı strava ile senkronize edersen yaptığın sürüşleri stravaya aktarabilirsin.

igs620 ye niyetlenmiştim ama fiyatını görünce kalsın dedim:) cihaz gelsin bir süre kullanayım daha sonra kadans ve hız sensörü alabilirim ilaveten

igs620 ye niyetlenmiştim ama fiyatını görünce kalsın dedim:) cihaz gelsin bir süre kullanayım daha sonra kadans ve hız sensörü alabilirim ilaveten
Hayırlı olsun. Cihazı kullanırken takıldığın yerler olursa cevaplarım.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Arkadaşlar ben de Coospo yol bilgisayarı alacağım sanırım. Zaten göğüs sensörünü kullanıyorum. Magene cadence sensörü de var.. Bir yol bilgisayarı bir de hız sensörü aldım mı tamam..

Yalnız şunu merak ettim, ben yol bilgisayarı yerine Suunto saat kullanıyorum. Tabii göğüs sensörünü de onunla eşleştiriyorum. Şimdi Cospoo kullanmaya başlarsam, göğüs sensörü ikisi ile aynı anda eşleşir mi acaba?

Arkadaşlar ben de Coospo yol bilgisayarı alacağım sanırım. Zaten göğüs sensörünü kullanıyorum. Magene cadence sensörü de var.. Bir yol bilgisayarı bir de hız sensörü aldım mı tamam..

Yalnız şunu merak ettim, ben yol bilgisayarı yerine Suunto saat kullanıyorum. Tabii göğüs sensörünü de onunla eşleştiriyorum. Şimdi Cospoo kullanmaya başlarsam, göğüs sensörü ikisi ile aynı anda eşleşir mi acaba?
Eşleşmemesi için bir sebep yok diye düşünüyorum. Yakınında gps bisiklet bilgisayarı kullanan varsa deneme yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo

Birisi ant ile bağlanıyor. Suunto Bluetooth ile bağlanıyorsa kullanabilirsiniz.

Coospo BC200 hem bluetoot hem de Ant+ ile bağlantı kuruyor. BC200 cihaza ANt+ ile Suunto saatine bluetooth ile bağlantı yaparsın.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
merhaba,

aşağı yukarı kaç günde gelmişti. yazdın mı bilmiyorum ama..
bu arada çok güzel inceleme olmuş.Ellerine kollarına sağlık
merhaba, bilgi alabilir miyim ?

Az önce ben de sipariş geçtim. Sensörler, nabız bandı, vergi dahil 1105 TL tuttu. Bakalım gelince göreceğiz nedir ne değildir. Yorumlar su ana kadar olumlu gibi gözüküyordu.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Benimde bayramdan önceye yetişse keşke

[QUOTE="olcay1978,
hocam gelen nabız bandı gögüstenmi yoksa koldanmı ölçüyor

Geri