Scudo Sports

Continental Lastiklerde %55'e varan İNDİRİM ve üstelik En İyi Fiyat Garantisi

Burayı şişirmemek adına özelden yanıt atıyorum

Scudo
Arkadaşlar bu yazılanlardan hiç bir şey anlamadım. Sanırım bir tartışma olmuş. Umarım her şey yoluna girmiştir. Beni etiketlemişsiniz ama inanın bir şey anlamadım. Mesaj vs de silmedim aman bana top atmayın :) Herkese iyi pedallar.

Bahaneyle lafta indirimli diye satmanız çok güzel bir fikir :) Bizim ülkemizde galiba şöyle olay. Normal fiyatı 10 lira olan şeyi %50 bilmem mesela indirimle tekrar 10 liraya satmak dahiyane bir fikir. Türkiye'den hiç bir şekilde bisiklet malzemesi aparatı vs. alınmaz. (Düzenliyorum; Ön yargılı konuştum, %55 lere varan indirim diyormuş hepsi %55 indirimli demiyor bu yüzden normal ama bitiricez diyip makul fiyatın üstünde satılırsa zaten boykot edilen bir markayı artık kimse almaz)

• Beğen
Tepkiler: TahirSoyaslan
@ulas Bu lastikleri üreten firma her ülkeye farklı fiyat üzerinden mi veriyor yoksa siz alırken devlete yüksek vergimi veriyorsunuz ? Amacım kimseyi karalamak değil sadece merak ettiğim için soruyorum. Sizin indirimli dediğiniz continental grand prix 4000s ii 234 lira fiyatı var. Bulunduğum ülkedeki sitelerde indirimsiz fiyatı 190 liraya denk geliyor. İndirim olsa 100-150 liraya kadar iner gibime geliyor. (Hatta şuan TL kur olarak çok düşük geçen yaz kuru üzerinden hesaplayınca indirimsiz 100 lira hatta altına düşüyor fiyatı.)

Arada neden bu kadar fark var aynı lastiği satıyorsunuz, mümkünse açıklamasınız hem beni hemde pahalıya satıyorsunuz diyen diğer arkadaşları aydınlatmış olursunuz.

Geçenlerde facebook üzerinden satış yapan birinden s2 almıştım, şimdi konuyu görünce daha ucuza alabilirdim düşüncesiyle içimden keşke almasaydım diyerek fiyatlara bir bakayım dedim. indirim dediğiniz fiyatlar normal piyasa fiyatı zaten, bu ülkede klasik pazarlama taktiği bu ürünün hiç satılmadığı bir yüksek fiyat yaz üzerine çizik at sonra piyasa fiyatından indirim diye sat. Bu arada ben adedini 160 a almıştım. Sıfır açılmamış ambalajında.

Gecen hafta ingilteredeydim. Ordaki bisikletciler de harita krizine sinirlenmiş. Hatta biraz da fazla sinirlenmişler. S2 nin Tanesini 35 pounddan bırakıyordu. Alan olmazsa yakmak uzere kutusundan bile cıkarmışlardı.
Hakikaten samimi olarak soruyorum. %55 indirimli bir urun hala nasıl bu kadar yuksek olabilir?
Ayrıca kampanya acıklandıgında 233 tl olan lastik doviz kuruyla niye 247 ye cıkar? Zaten doviz faturasını odemişsiniz depoyu boşaltıyorsunuz ?
Derseniz ki ticari mesele. Saygı duyarım ama O zaman harita ya da tepki gosteriyoruz muhabbeti olmamalı. Samimi degil

Milliyetçilik duyguları üstünden para kazanmaya iyi alışmışsınız.Eskişehirde gençlik spora bağlı kulübümüz var.20 yıllık lastikleri kullanıyoruz samimiyseniz 5 çift yollayın ne kadar milliyetçisiniz görelim...

Hem kınayıp hemde satın alan bir milletiz valla. :)continental, bildiğin bizi ülkece sallamayan bir firma.

Geri