Scudo Sports

Continental Lastiklerde %55'e varan İNDİRİM ve üstelik En İyi Fiyat Garantisi

tüm delta bisikletlerde mi geçerli acaba konya da ki bayi ye gitsek yardımcı olurlarmı? @ulas @Delta

Scudo
@el_Aksa_1903
Ben bu kampanya yokken gitmiştim, o fiyat internet fiyatı demişti.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
delta nın malı olan her yerde geçerli olmalı bence, bu durum özel bir durum stok eritme yada kar amaçlı değil demişti Ulaş bey yanlış hatırlamıyorsam.

Arkadaşlar Tüm Delta Şubelerinde geçerlidir. İstanbul Kızıltoprak, Ankara Oran, Ankara Emek bu noktalarda stok sorunu yok. Konya ve diğer yerlerde stok o an olmayabilir. Stok olmayan yerlerde internetten sipariş geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Arkadaşlar DELTA Bisikletin, fırsat reyonu başlığındaki rotul dostumuzun continental lastiklerde indirim mesajına yorum yaptığım için mesajlarımı 2 defadır silmesine istinaden bu başlığa da bilgi vermek istedim. Bunu da silebilirler Mouse onların ellerinde. Ama görelim bakalım bu indirim ve lastik yakma söylemleri ne kadar samimi...

@Çetin ŞAHİNÖZ

Fırsat reyonu başlığına yapılan yorumlar her zaman silinmiyor mu? Benzer şekilde bisikletlerimizin fotoğrafları gibi başlıklardaki yorumlar da siliniyor. Modlar bazı başlıklarda ne yazılabileceği konusunda oldukça katılar...

@Murat B. Dostum doğrusu ben öyle her zaman silindiğini bilmiyordum. İlk defa başıma geldi. Ama silinen yorumların DELTA ile ilgili olanları daha mı fazla bilemiyorum.
Halbuki herkesin de görebildiği gayet samimi bir yorum yapmıştım. Kendimden şüphe ettim acaba mesajı gönderememişmiydim diye. Ama 2. defa silinince anladım.

Adi üstünde fırsat reyonu. Yorum reyonu değil. Sana göre iyi bir fırsattır, ötekine göre değildir vb. gibi yorumlar yazılırsa orası şişer ve amaçtan sapar. Yorumlara yer verilmemesi mantıklı.

@Eroseros Dostum baktınız mı bilemiyorum fiyatlara ama, hiç kimseye göre fırsat değil di.

@Eroseros fırsat reyonu değil burası, iyi okuyun. Delta bölümü. Kraldan çok kralcı olmanın kimseye faydası yok. Ya da farklı bir amacınız mi var bilemiyorum. Ama delta sayfasında delta ya yorum yapıp, ulaş bey gibi ilgili bir firma sahibini karsimizda bulmuşken yorum yapıp cevap beklemek kadar normal birşey yok. Biraz empati kuralım lütfen. Silinen yorumların ne olduğunu bile bilmeden boşuna konuşmayalım, ayıp oluyor.

Çetinim Şahinim bak bu başlıktan yorumlar silinmiyor.

Tubular lastik baktım, sayfayı geri kapattım.

İki tubular lastik çeşidi var, ikisinde de %10 indirim var gözüküyor ve birinin tek fiyatı 370 diğerinin tek fiyatı 649 tl!

Hassasiyetinizi saygıyla selamlıyorum ama bu fiyatla bu lastiği kimse al(a)maz @ulas hocam.

TT.
Aynı şeyi söylüyoruz. Silinmemesini istiyorsan Delta başlığına yazacaksın, fırsat reyonuna değil.
Krallıkla alakası yok. Ben de internet sitelerinde içerik sorumlusu ve editörlük yaptım. Herşeyin yolu yordamı ve yeri var.

@hamlet2006 Hayır merak ediyorum, yazıldığı gibi Continentalin bu Ülkemize yaptığı ayıptan ve Delta nın artık yeni sipariş vermeme ve dist. olmama kararından önce lastikleri kapış kapış gidiyor muydu acaba?

@Eroseros Dostum, bir kullanıcı fırsat reyonuna, fırsat olduğunu düşündüğü şeyi yazmaya hakkı var ise, hangi sebep ile fırsat olmadığını da yazmaya hakkımız olmalı, sizce de öyle değil mi.
Kaldı ki bu konu hakkında ayrı bir başlık var zaten.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Eroseros hala yazdığımız yorumların zararlı mı normal mi olup olmadığını bilmeden konuşuyorsun :) sen hep böyle misin? :)
Silinen mesajlarda sıkıntı olsaydı ulaş bey yanitlamazdi. İlginç olan, bizim sorularla onun cevapları da silinmiş.
Nerelerde görev aldın merak ettim, bir yazsana :)

Konuyu çok bozmamak adına, geri sayfalarda Ulaş beye yaptığım yorumdaki yaklaşımımı lütfen bir değerlendirin arkadaşlar, zararlı derseniz herkesten özür dileyeceğim.

Ulaş bey, bu ciddi indirimli halleri ile bile continentaller schwalbe lerden daha pahalı. Tabii siz de zarara girmeyin ama, varsın Türk kullanıcısı da kapışılacak kadar ucuza erişebilsin bu lastiklere. Şahsi fikrim yakmak ciddi hava kirliliği, zaman emek harcamak demek. sonuçta delta bir şekilde Türkiye nin parasını ithal vergisini vs ödedi bu ürünlere. geri veremeyecekseniz ne yaptığınız yurtdışı firmaya bir zarar vermez. Ya maliyetine yada belki zararına da olsa satarak kullanıcılara ulaşması daha güzel olur diye düşünüyorum. Tabii bu yazdıklarım yakma olayını ciddi ciddi planlıyorsanız geçerli.
Kendim de ilk fırsatta delta ya uğrayarak 2 adet içi lastik ve 2 adet te mtb lastiği alacağım.

Geri