Scudo Sports

Continental Lastiklerde %55'e varan İNDİRİM ve üstelik En İyi Fiyat Garantisi

Scudo
@ulas
İşte bu yüzden ülkemiz esnafının para kazanması taraftarıyım.Alışverişimin %90 ını kendi şehrimdeki bisikletçiden yapan birisiyim.
Nasip olmamıştı ama bundan sonra Delta Bisiklet'ten alış veriş yapacağımı rahatlıkla söyleyebilirim.Böyle esnaf kazanmalı.Saygılar

Satilmazsa yakarız demişsiniz, genel tavrınızı tebrik ederim. Zaten conti sevmiyorum, rubena ve schwalbe kullanıyorum. Ancak birçok lastikte sadece yüzde 10 indirim olması sizin kendinizle celistiginizi gösteriyor. Gerçekten tüm ürünlerde dediğiniz gibi indirimler olmasını beklerdim. Bu açıdan kınıyorum sizi.

@T.T

Örneğin ilgilendiğiniz bir ürün var ise onu da indirime koyalım. İnanın fiyatlama oranları için özel bir çalışma olmadı. Bu ticari bir kampanya veya tanıtım değildir. Bu bizim tepkimizdir. Satılması için yapılan bir durum veya reklam değildir. Biz ülkemize yapılan bu duruma koyduğumuz tepkidir. İşine yarayan var ise yok pahasına alır. Teşekkürler

@ulas kampanya için teşekkürler. 26x1,75 lastiklerde de %10 harici indirim olsa tadından yenmez :)

(link)

teşekkürler...

Ulaş bey, bu ciddi indirimli halleri ile bile continentaller schwalbe lerden daha pahalı. Tabii siz de zarara girmeyin ama, varsın Türk kullanıcısı da kapışılacak kadar ucuza erişebilsin bu lastiklere. Şahsi fikrim yakmak ciddi hava kirliliği, zaman emek harcamak demek. sonuçta delta bir şekilde Türkiye nin parasını ithal vergisini vs ödedi bu ürünlere. geri veremeyecekseniz ne yaptığınız yurtdışı firmaya bir zarar vermez. Ya maliyetine yada belki zararına da olsa satarak kullanıcılara ulaşması daha güzel olur diye düşünüyorum. Tabii bu yazdıklarım yakma olayını ciddi ciddi planlıyorsanız geçerli.
Kendim de ilk fırsatta delta ya uğrayarak 2 adet içi lastik ve 2 adet te mtb lastiği alacağım.

@Cesarisback
Hala 2 katına satıyorlar sanki :islik:

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@BerkEvren 1,75 katı diyebilirim 37-38 dolardan geliyor,vergiyi de aktarınca 170 tl ediyor.Ha birde kargo vardı 5.55 usd takipsiz.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Delta

Ulaş Bey, aşağıdaki lastikten 2 adet almak istiyorum ama %10 indirim var. Bunu da diğer indirimler oranına çekebiliyor musunuz?
(link)

• Beğen
Tepkiler: ulas
@ulas

(link)
bir süredir ilgilenip takip ettiğim ürün bu ama fiyatı ufak indirime rağmen hala çok fazla. hele yüzde 55 indirime girenler varken....

Dünden beri Ulaş beyden bir cevap gelmedi indirimler hakkında, belki pazar tatil falan diye olabilir.
Yarın bakalım güncelleme / düzenleme / indirim oranı arttırma / yakma olayları ne olacak :))

Bende de 23 ve 25 mm. iki çift conti var.Pire için yorgan yakalım mı?Yoksa bu markayı Deltadan alıp kendimiz ile çelişip 2-3 yıl daha mı kullanalım?
Bence burada indirim fırsatı değil de "gündemden yola çıkıp stokları eritme" gibi bir strateji var.Yoksa bir çift yurtdışından +vergi+kargo ile daha uygun fiyattan alınmazdı...
Toplum olarak balık hafızalı olduğumuzdan,Delta lastik satar, alan alır...
İt ürür kervan yürür,Alamanları da unutur bu millet..

Aga birşey söyleyim ben burdakilerden ucuza arabama 4 mevsim Michelin Crossclimate lastik aldım bu kadar pahalı mıydı bisiklet lastikleri %55 indirimli hali buysa ben bisikleti bırakıyorum.:eek:

Arkadaşlar bazılarında yine güncelleme oldu. Özel indirim isteyen arkadaşlar uğrasın mağazamıza gerekli kolaylıklar fazlasıyla yapılacaktır. Yoğunluğumdan forumda çok olamıyorum kusura bakmayın. % lere takılmayın arkadaşlar. İhtiyacı olana söz verdik bir defa. İşin maddi kısmıyla pek ilgilenmiyoruz. Biz de yakma taraftarı değiliz tabi ama siz aldığınızı alırsınız biz de yakacağımızı yakarız artık.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Eroseros

Bizi bizden başka sevenimiz yok. Bu bir gerçek. Çoğu ülke de bize düşman zaten. Bu da bir gerçek.

Shimano Türk düşmanlığı yapsın biz de elimizden geldiğince Sram kullanırız. Sram ürünleri bulundururuz.

Aynı tepki bir diğer Alman markası Corratec için de olacak mı? Son 4-5 aydır bu bisikletlerde de bir indirim var ve sanki stoklar boşaltılıyor. Neredeyse 6 yıllık bir Corratec kullanıcısı olarak bisikletimden çok memnunum.

Geri