Scudo Sports

Continental Lastiklerde %55'e varan İNDİRİM ve üstelik En İyi Fiyat Garantisi

Scudo
Üretim tarihleri nedir acaba? Ya da doğrudan sorayım, bu indirim eskimeye başlayan lastiklerin elde kalmaması için mi?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Faruk Eğit
(link)

s_2546_1.jpg

@Murat Semiz

Almayın aldırmayın. Bisikletin üstündekileri de sökmeden şu biçim yakın.

images (2).jpg

Böyle daha dikkat çekici olur.

Ekleme: delta tekrar getirmeme kararı almış. Hem stokları biter, hem ucuza lastik almış olursunuz. Ben yine almam o ayrı.

Adamlarda Türkiye'yi haritadan silmeleri bir tarafa iş ahlakı da yok. Delta'yı temsilci gösterip önüne gelene de oem ürün veriyorlar. Biz de bu bahanelerle çalışmama kararı aldık. Ürünler yeni geldi ama stokları eritip bu markayı kendi grubumuzdan çıkartıyoruz. Satılan satılır satılmayanı da yakarız artık :)

@ulas
Bana bir çift jantla birlikte gönderin, ghost Rider misali yakayım :cool:

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@ulas
Yerine hangi markayı koyacaksınız asıl önemli soru bu bence?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
delta bisikleti tebrik ederim. harita olayından sonra yaptığım ilk iş lastiklerimi çıkartmak olmuştu. schwalbe kullanıyorum. tavsiye de ederim. delta keşke hiç getirmeseydiniz. gerçi harita olayı çok yeni ama olsun hem herkese mal vermeleri hem de haritada Ülkemi göstermemeleri adiliğini yaptıkları için onları kınıyor ve allaha havale ediyorum.

@BerkEvren

Biz de neredeyse Tüm markalar var. İnternette tabi öncelikle contiye yer veriyorduk. Şimdi paspas altında kalacak mecburen. Stoklarımızda maalesef çok fazla Continental lastik var. Öncelikle eritmeye çalışacağız. Harita krizi vs de etkiledi tabi zaten insanların tepkisi büyük ama yapacak bir şey yok.

Evet bende continentala karşıyım. Hatta otomobilimin lastikleri sportcontac modelini sevmeme rağmen goodyear aldım ama indirim varsa değerlendirilir bu hem kesenizi rahatlatır ama deltaya elindeki stoğu bitirtir bundan sonrada alınmaz.

@ulas

tebrikler zaten şu an kimse bu markayı istemiyordu büyükçe bir boykota uğradı iyi de oldu azalarak bitsin :D

Batan geminin malları :)

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Bu lastik firmasını uzaktan bir süre takip ettim. Sosyal medyada aynı şeyi zırvalayıp durmuşlardı bir hata olmuş diye ve son derece sinir bozucuydu. Hata olmuş deyip durdular da sen o videoyu servis ederken hiç mi açıp bakmadın sanki. Bir tane CEO olsun danışman olsun uyarmadı mı bu nedir diye? Kısacası kasıtlı yapıldığı bariz bir gerçek. Eh, elden çıkarıp yok etmek için de Delta bisiklet güzel bir şey başlatmış tebrik ediyorum. :kahve:

Doğrusunu söylemek gerekirse uzun uzadıya konuşulup tartışılacak bir konu... Continental olayında Türkiye'nin büyük bir bölümünü silip çoğu bölümü deniz olarak göstermesi tam bir rezalet. Tabi ki bu olayda direk firmanın hatası yok. Biraz mantık yürütenler bu işin arkasında Almanya'nın parmağının olduğunu tahmin edebilir. Tamamen planlanmış bir olay olduğunu düşünüyorum. Continental markayı artık getirtmeyecek olmanız ise isabetli bir karar olmuş.

Bunun dışında bazı şeyleri ne kadar boykot ediyoruz o da tartışılır. Starbucks, Nescafe, Pizza Hut, Shell, McDonalds, Burger King, BP ve aklıma onlarca gelmeyen marka da kimin tahmin ediyorsunuzdur sanırım :) Özet olarak her şey insanlar için ama maalesef bize bırakılmış bu dünyayı hiç de güzel amaçlar için kullanmıyoruz. Her neyse sonuç itibari ile almış olduğunuz kararı destekliyorum ve takdir ediyorum.

Allah bilir yaşlı lastiktir.

Geri