delibalta
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.945
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Abi tamam da, ne deseydi? Herkes kullanıyordu ve kefen yırttı.. eddi Merx, contador, italyan bir bisikletçi vardı ünlü, ismi aklıma gelmedi, o falan.. Yani kabak bu adamın başına patladı.. hadi herşeyi geçtim, temiz haldeyken 4. Lük, 3. Lükleri nasıl aldı? Yukarıdaki mesajımda da yazdım, haksızdı ama %100 de haksız değildi.. şimdi vv aert ın kullanmadığını nereden bileceğiz? Pogacar on kullanmadığını hele? Vingegaard ı takım getiriyor neredeyse son düzlüğe, Pogacar tek başına takım gibi yarışıyor, hatta takım arkadaşları ona yetişemiyor...son turda bilirsin, visma ya karşı tek başına savaştı.. Şimdi bu adam tertemiz mi? Yani sana karşı demiyorum, bu adamlar da her türlü elektrolitler, morfinler, ıvır zıvırlar basıyor...bssmak zorunda.. Amstrong da öyleydi ama abarttı.. Yani şunu demek istiyorum, herkes tertemiz yapıyor bu işi, bir amstrong muydu?
ohoo, bu konu 98 yılından beri tartışıla tartışıla rüyasına girer olmuştu milletin. Olay patladığından beri de 10 seneden fazla olmuştur. Ben zamanında ekşi sözlükte bunlara giydirirdim millet de küfrederdi. 2000'lerin başları. Silindi gitti tabii o muhabbetler.
Şimdikiler bmx için kupon toplarken Riis kimdir lan Zabel adamın cebine kor diye bıçak çekiyordu millet.
Bitmez bu kavgalar.
Son düzenleme: