Scudo Sports

Colnago Master X Light (2010)

Zaman makinesinden fırlamış bu güzelliğe bittim, güzel günlerde kullanın. Yol bisikletini sevmeyen ben sonunda bir yol bisikletini beğendim.

Scudo
@Miura

Waaayyy... Fotolar gelmiş! ;) Turlarda beraber güle güle kullanmak dileğiyle...

Harika bir makina olmuş.Farklı sıradışı:)Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

Bu makinaya daha güzel fonlar lazım ,
Kesmemiş yeşillik .)

Sanırım 5 Kilo felan bende varmı 10 sene önce :D

mükemmel bir bisiklet.kıymetini bilin.çok beğendim.keşke böyle birşeye bende sahip olsam.detayları çok güzel.güle güle kullanın .

@Melih Bilen

Estağfurullar:D gözden kaçmış diyelim biz ona:D

allahımmmm süper dilim tutuldu diyacek birşey bulamı yorum allah nazardan saklasın hasta kaldım ya

bu nasıl birşeydir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allah nazarlardan kem gözlerden korusun, kaza bela, düşük performans,çamur vermesin :D amin

Çok ama çok güzel bir alet. Keyifle binmenizi dilerim.

Athena setten memnunmusunuz acaba?

Bu bir baş yapıt..müzelik

Nazar değmesin..maşşallah

Siz bu işi çok iyi biliyorsunuz tebrikler.

Ahhhh, :mad:?//% bzzzztt error

Gercekten her parayi bastiranin alamayacagi bir alet

Hayirli olsun cok imrendim gercekten, sahip olamadigim icin degil bu aleti istesem de toplayamayacagim icin !!!!!

Bu arada bi sorum var, Fren kollari 2000 model oldugu icin metal degil mi? Kullanilmis tek parca olmasinin sebebi metal kollar mi?

@mcanb

Evet, 2. jenerasyon Ergopower kollar çıktığında Record karbon kollarla piyasaya sürüldü, Chorus ise 1 ya da 2 yıl alüminyum, sonra karbona döndü. Bu nedenle Alüminyum Chorus kolların temiz kullanılmışları sıfır 2008 Record ile aynı fiyata bulunuyor, sıfırları ise daha pahalı ve zor bulunuyor. Çok temiz kullanılmış ve iyi işler durumdaki kolları ne yazık ki değiştirmem gerekiyor. Sonradan farkettiğim bir sorun oldu; 2007'de QS (Quick Shift) diye bir özellik eklenmiş, ön aktarıcım QS fakat kol eski tip. Sorun oluyor.

2008 Record siparişi verdim (2. jenerasyonun son senesi), ya chorus kolları ona aktaracağım, ya da Chorus'u satıp yedek parça herhangi bir alüminyum kol alacağım :( Athena aktarıcılarımı da belki 2008 Chorus ile değiştirebilirim. Chorus işçiliği çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: mcanb
çok zarif güle güle kullanın

Geri