Scudo Sports

Colnago Master Piu

Evet bisiklet gerçekten de temiz görünüyor. Markayı biraz araştırınca anladım cant açma lastik için yani normal içi ve dışı olan lastik sistemi. Yapıştırma dediğim eski yol bisikletlerinde lastik tek parçadır ve canta bally vs gibi bir yapıştırıcı ile yapıştırılırdı (biz de dinozor oluyoruz galiba!). Tabii ki bisikleti satmak için Antalya ya gelmek olmaz, bunu kastetmemiştim. Kargo konusunda yardımcı olabilir misin? Yani dikkatli bir paket lazım..Neyse hızlı bir şekilde düşünüp karar vermem lazım. 800 son ve 2 taksit filan olmaz değil mi?

basri

Scudo
Tabii ki bisikleti satmak için Antalya ya gelmek olmaz, bunu kastetmemiştim. Kargo konusunda yardımcı olabilir misin? Yani dikkatli bir paket lazım..Neyse hızlı bir şekilde düşünüp karar vermem lazım. 800 son ve 2 taksit filan olmaz değil mi?

basri

tanıdıklardan eskı biisiklert kutuları bulabilirim o ve kargo sorun olmaz 800 son fıyattır 1000 den ınmıstır o fıyata.taksıt olayını ise bisikletın sahıbıb ıle konusmama klazım.ciddıysenız goruselım

Selam burgazz,

Bisiklete bakması ve karar verirsem benim adıma alması için için İstanbul'dan bir arkadaşımla konuşacağım. Şimdilik bisikleti bağlayabilir misin? Cep tel verirsen seni aramak istiyorum. Aslında MTB bakınıyorum ama bisikleti çok beğendim evde 2. Colnago iyi gider :)

Benim cep:0542 325 13 91

basri
(Tuncay Ozisik)

Çok Güzel bir bisiklet, 48 cm falan olsaydı düşünebilirdim, yeni sahibi iyi günlerde kullansın...

selam burgaz kardeş ya şu bisiklet satılmadı ise ilgilenmek istiyorum fakat senden bir türlü görüşemiyoruz bende antalyadanım naslı irtibat kurucaz varsa msn adresin ver yada beni ekle görüşelim abii al bak bu benim msn adresim tango_mutlu@hotmail.com senden haber bekliyorum abi

bisiklet satıldı arkadasım ancak hala elımde oldugu için konuyu kıtlemedım ilgın ve alakan için cok tesekkur ederım

arkadaslar konuyu kıtleyebılırsınız Colnago satılmıstır İlgı ve alakanız ıcın tesekkur ederım ,

Geri