Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Colnago Master Piu

A

Anonim

Silinmiş hesap
arkadaslar bu bisiklet satılık
54 cm cro moly frame
105 gobekler
ultegra 600 aksam
dura ace 11/23 cassette 8li

Scudo

alıcı yok bu bisiklete nasıl oluyor!!

sanmıyorum biz yol cuyuz ancak fiyatta belki birseyler yapabilirim sanki biraz ucuk oldu galıba

doviz fırladı biz fiyatı dusurduk 900 ytl olacak iş degıl:eek: :D

arkadaslar ilan gunceldır fiyat 800 ytl dır ve hemen teslımdır

bu bisikletin ağırlığı nedir ve kaç yılık onuda bildirebilirmisin biraz açıklayıcı cevap yazarsan sevinirim bende eski yol bisikleti sporcusuyum izmirden mustafa güleri tanırım neyse konuyu dağtmayayım ben bilgilerini biraz artırmanı teklif edicektim teşekür ederim şimdiden

İyide zaten yazmışlar komponentleri donanımı ve olsa olsa 7 kilo falandır...Hatta daha düşük olabilir...Kiloylada satılmadığına göre...;)

yok arkadaslar o kadar abartmayalım
kadro columbus cromoly dır pislet 10 senelik filan master serisinin ilk modeli (daha sonra master olympic ve gunumuzde hala uretılen bir master daha var)
sele borusu aynakol vites takımları shımano 600 ultegra dır(ultegranın evvelkı versıonu)
gobekler+ on ve arka frenler 105
sele selle italia
lastıkler conti 3000
jantlar rigida dp 18
ruble dura ace 8 li
agırlık 10 kg civarında
fıyhat ise 800 ytl dır takas dusunulmuyor
http://img109.imageshack.us/img109/5329/dsc00006xo5.jpg

bisiklet güzel.alana hayırlı olsun

evet bisiklet güzel ama baya yaşı varmış 10 sene genede alana hayırlı olsun

Bu da 2007 Master

http://img74.imageshack.us/img74/2677/masterpr07bf3.jpg
MASTER B-STAY
For 2007, Colnago has updated the mythical Master for 2007. It's the only steel frame with a B-Stay seat stays and steel chain stays.
Another new innovation for the Master B-Stay is the seat lug is joined to the top tube with Tig welding, and the 2007 Master B-Stay has a Colnago Street Carbon 1” headset fork.

Merhaba,

Bisiklete ait birkaç ayrıntı fotografi olursa sevinirim, cok temiz gözüküyor, ciddi dusunuyorum. Cant ve lastik konusunda bilgi alabililir miyim, açma lastik mi yoksa tek parça yapiştırma lastik mi? Ben de eski Istanbul yol bisikletcilerindendim simdi Antalya'dayim. Buraya nasil getirilebilir? Dusunceniz ne?

Teşekkürler

Tuncay Ozisik (basri)

@basri
pislet gercektende cok temiz bir Colnagoya nasıl bakılırsa oyle bakıldı cant ve lastık demıssınız rigida dp 18 üstüne contınental gp 3000 var.kusura bakmayın acmamı degıl mı konusunda cok bılgısızım ancak benı aydınlatırsanız cok mutesekkır kalırım Antalya ya gelebilecegımızı sanmıyorum

basri bende eski yol bisikleti sporcusuyum antalyada oturuyorum sen antalyanın neresindesin ve bende ahmet abinin takımdaydım

Altınkum'da oturuyorum, TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde çalışıyorum, iş saatlerim ve günlerim çok düzensiz, genelde Altınkum-Uncalı-Akdeniz Üniv. hattında işe gidiş geliş, haftasonları da fırsat oldukça antrenman...
Basri

Geri