Sipioreeee
Daimi Üye
- Tepki
- 99
- Bisiklet
- Sedona
Benim sambiel hergun patlıyor icinde şerit var patlayan yer aynı bıçak kesiği gibi oluyor önceden olmuyordu şimdi bi arka tekeri yapıyorum bı ön tekeri Sambiel niye25 günde bir patlaması çok da sık degil her gün patlatanlari gördük![]()
Jant şeridi var mı ? Varsa kalınlığı nasıl ? Eğer inceyse Eski iç lastiği kesip soğuk yama yapıştırıcı da kullanarak kendiniz yapmanızı öneririm.Benim sambiel hergun patlıyor icinde şerit var patlayan yer aynı bıçak kesiği gibi oluyor önceden olmuyordu şimdi bi arka tekeri yapıyorum bı ön tekeri Sambiel niye
Böyle oluyor anlamıyorum
Şerit var sambieli kestim bir tur sardım..Jant şeridi var mı ? Varsa kalınlığı nasıl ? Eğer inceyse Eski iç lastiği kesip soğuk yama yapıştırıcı da kullanarak kendiniz yapmanızı öneririm.
Şambriyel, şerit yerini tutmayabilir. Tam ölçüsünde yerleştirilmiyorsa veya kayıyorsa, jant içerisindeki muhtemel çapağı kapatmıyor olabilir..
Şerit var sambieli kestim bir tur sardım..
Patlak olan yeri 705 yapistiri ile yapıştırmaya çalıştım basınçtan ve patlagin büyük olmasından tutmuyor.
Yama yaptım..serittede sorun yok tellere doğru olan yerde oluyor birde kendi kendine oluyor patlak olan yerde aynı bıçak kesiği gibi yani tirnagimin yarisi kadar düz bir şekilde oluyor eskiden olmuyordu şimdi niye böyle oluyor anlamadımŞambriyel, şerit yerini tutmayabilir. Tam ölçüsünde yerleştirilmiyorsa veya kayıyorsa, jant içerisindeki muhtemel çapağı kapatmıyor olabilir.
Patlak olan yere yalnızca yapıştırıcı sürmek işe yaramaz. Yama yapmalısınız.