Scudo Sports

Çok pis kaza yaptım ölümden döndüm diyebilirim.

Yalnız Pedal

Forum Bağımlısı
Tepki
1.024
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaslar bugün kü kazamı anlatmak istiyorum akşam saatleriydi 17.00 gibi hava ha karardı kararacak bursa Demirtaş tan Samanlı ya dönüyor dum araçların beni daha iyi görebilmesi için sağ elimle cebindeki feneri çıkartmaya çalışırken öbür yandan da pedal çeviriyor dum. fener cebimdeki kağıda takıldı bir türlü çıkmak bilmiyordu o ara önümdeki çukuru farkettim ve anlık bir panikle ön freni sıkmışım sonra hatırladığım bisikletin üzerinden ucmam.

sonuç ön dişlerimden gelen kırılma sesi ve yüzümü yerden kaldırırken yerde gördüğüm kırık bir diş ve ağzımdan boşalan kan bir dişim kökünden iki yanındaki dişlerde ortadan kırılmış üst dudağım ben uçtuğum sırada çukurun kenarına çarpmışım dudak resmen ters döndü. sağolsun bir abi beni aldı arabasına önce doruk tıp merkezine gittik plastik cerrahi yok dediler sonra Şevket Yılmaz hastanesine ordada bulamadık ben babamı aradım arabayla üniversite hastanesine gittik 5,6 dikiş attılar o sırada sağ dirseği mi yere çarptım herhalde dirsekte ince bir çatlak var dediler. uzun lafın kısası verilmiş sadakamiz varmış

siz siz olun bisiklet kullanırken başka birseyle meşgul olmayın iki gözünüz yolda iki elinizde direksiyonda olsun arkadaşlar kask her zaman hayat kurtarmaz.

Scudo
Çok geçmiş olsun, kazanın ne zaman olacağı belli olmuyo.

geçmiş olsun bende geçenlerde sokakta 10-15 ile giderken sağ elimde su vardı tam su içerken bir anda ters yönden tali yoldan ana yola giren arabayı görmemle sol elimle frene asılmamla birlikte yoldaki sabunlu suyun etkisi ile ön tekerin kaymasıyla bisikletin bir tarafa benimde arabanın kapısına uçmamla birlikte kendimi yerde buldum. dizler ve kollarım kanadı ama o sabunlu suyla yolu yıkayanlar varya onlara çok fena sövmüştüm sonradan bahçeyi yıkıyorsun da suyunu neden yola doğru paspaslıyorsun diye soracaktım orayı yıkayana ama bulamadım kimseyi.

arabadan indi yaşlı bir amca geçmiş olsun dedi birşey varmı dedi tabi ben hemen ayağa kalktım ilerdeki bisikletçiye daha doğrusu 5 metre yanımda bisikletçi vardı düştüğüm yerde yolu sabunla yıkamışlar dedi bisikletçi yapcak bişey yok lastiklerin ne olursa olsun kayardın o yolda dedi...

Arkadaşım çok geçmiş olsun , gerçekten ''kötünün iyisi'' dediğimiz bir deyim ile atlatmışsın kazayı.Dün benimde başıma aynı olay geldi ;

Göztepe/Susuz dede yokuşunu iniyorum , km'ye baktığımda hızım 50 civarı idi , yeşil ışık yandığı için bende frene dokunmadım.O sıra cebimden mp3'ü çıkarayım derken bir baktım araba ani fren yaptı , bende o an tek elime ön frene asıldım ve takla attım :D Neyse ki takla atıp ayaklarımın üstüne düştüm :) sadece kafamı arabaya vurdum ki , kafamda kask vardı hissetmedim bile.Bisiklette de bana masraf çıkartıcak bi hasar oluşmadı.Dikkat çok önemli , bir anlık dikkat dağıldı mı çok kötü sonuçlar doğurabilir....

Geçmiş olsun. Daha kötü sonuçlar çıkabilirdi, cidden verilmiş sadakanız varmış.

Buyuk gecmıs olsun,ucuz atlatmıssın.

Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kaza vermesin.
Hepimizin başına gelebiliyor maalesef bu tür kazalar...

geçmiş olsun,ciddi kaza yapmışsınız.
ben sırf bu yüzden şehir içinde full face kask kullanıyorum

Çok geçmiş olsun,

Şifalar dilerim..

Tek elle sürmek sakat iş. Ufacık bir taş bile dengemizi bozmaya yeter. Çok geçmiş olsun.

@Ali Aşkar

Hocam ben 40'ı geçince bisikletle bütünleşiyorum sen bir de cebinden mp3 çıkarmaya çalışmışsın. Verilmiş sadakan varmış.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geçmiş olsun, ucuz atlamışsınız.

O hırsı iyi bilirim, göremediğiniz için "bu kadar basit bir şey, nasıl çıkmaz ya" diyerek daha da asılıyorsunuz. :) Fizik kanunlarına meydan okumanın faydasız olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Geçmiş olsun.

Büyük felaketlerin basit sebepleri olabiliyor.

Çernobil, Challenger mekik kazası gibi.

Geçmiş olsun. Kısa zamanda iyi olman dileğiyle.

dostum içim parçalandı kazanı okurken.
çok geçmiş olsun, allah acil şiifalar versin.
çok üzüldüm gerçekten.

Çok büyük geçmiş olsun kaptan,gece bisiklet sürmek hele ki aydınlatma sisteminiz yolu net göstermiyorsa yoğun trafikte sürmekten daha tehlikeli,tekrar geçmiş olsun inşallah yaralarınız kısa sürede iyileşir...

2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu;
Mad.66; b) Bisikletin en az bir el ile, işaret verme dışında çift elle sürülmesi ve güvenlik şartlarına uyulması zorunludur.

Geri