Scudo Sports

Çok mu Garip?

@CrScyonEK bende bursa da kullanıyorum bursada bisiklet iyice yaygınlaşmaya başladı ama yine de kask takınca tayt giyince hala insanlar garip garip bakıyor. ama umrumdamı hiç de değil çünkü benim veya senin veya herhangi bir insanın canı insanların göz zevklerinden ucuz değil.

Scudo
@Yusuf !!WOW!! Doğru Diyorsun genelde tur fln yapanlarda pek görmüyorum dizlik dirseklik hata bu forumda bile azdır ?

@big bike Çok Güzel Söyledin Katılıyorum sana :harika:

@Canince bizimde orda kuzenler fln var bazen gidiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Canince
@CrScyonEK
Beraber bisiklet sürdüğümüz bir abim var. O, başka bir arkadaşımın düşüşünü görmüş (Çok fena olmuş olay), artık korumasız sürmüyor. Yani koruma, olayı göresiye kadar ciddiye alınmıyor ama oluncada keşke diyorsun. Bence keşke demeyin.

• Beğen
Tepkiler: CrScyonEK
@CrScyonEK
Batıalagöz. Daha almaya fırsat olmadı :p Yeni kaza yaptım hemde :komik:

• Beğen
@CrScyonEK Hoşgeldin aramıza, bisiklet güzel bir hobi, güzel bir spor, güzel bir ulaşım ve gezi aracıdır. Sen bunları sevdiğin için bir bisiklet sahibisin. Emin ol sana bakanlar içlerinde yapamadıkları bir işi yapan birine karşı duyulan özlemle bunu yapıyorlardır ancak bu duygularını dışa vuruşları farklıdır. Benim yaşım 43, bir de bana bakanları düşünsene :) Geçenlerde arkadaşlarla giderken bir teyze "eşek kadar adamsınız, çocuk şeyine bineceğinize alsanıza bi motor dedi" Boşver olur bunlar, sen tedbirini al, güvenlik için kask, gözlük gerek duyarsan dizlik tak, soğuksa rüzgarlık, yağmurluk v.s. gereken neyse onu yap, bakan baksın, selam ver, gül, geç, git. Tabi yaşın itibariyle bunu yapman ilk etapta zor ama yap, gör bak çok daha zevkli.

@CrScyonEK
Sağol. Tur yaparken oldu ya.
Sarı ile çizdiğim yerden araba kavşağın içinden, en sağ şeride lap diye çıktı bende panikledim biraz. İkili sıra halinde gittiğimizden kaçacak yer kalmadı. Freni bitirdim, gerisini artık arabaya yaslanırım dedim ama araba az daha ilerledi. Çarpmadan atlattım. Tecrübe oldu.
ofs.png

• Beğen
@CrScyonEK tabi ki o da sorun değil kendinize güvensiz bir sürüş sergiliyorsanız dizlik dirseklik vs takabilirsiniz arazi vs sürüşlerde gereklidir bile denebilir şehir sürüşlerine göre sizi rahatsız etmesin takın yolunuza bakın kimin ne dediği nasıl baktığı hiç önemli olmasın sizin için

• Beğen
Aslında kask haricinde diz,dirsek ve çenelik kullanmakta gerekiyor.Kaskı taktık beyin dağılmasın diye.Ya gerisi?

kasksız bisiklet sürmek ölümle oyun oynamak gibidir. birde bursanın çarpık sokaklarında sürüyorsanız herşey olabilir. tedbirli olun

• Beğen
kardeşim benim memlekette konya oranın insanları öyle malesef sen kimseyi takma devam et yoluna baksınlar onlar bursa gibi yerde tayt giymeye ilk başladığımda bana da öyle geliyordu şuan kimseyi taktığım yok

dert ettiğin matematik olsun lokmancığım. matematik çok önemli bir derstir. onu yaparsan hepsini yaparsın. arada satranç falanda oyna ama..

Geri