Scudo Sports

Çok mu Garip?

@Yusuf !!WOW!! aynısı bu gün başıma geldi öküz sol şeritten gidiyor ilerde sağa giriş var bende tam ordan geçiyorum sol şeritten direk atladı sağa kırdı arabayı ben geçiyordum oradan o esnada kornaya bastı el kol yapıyordu tepem attı koydum bisikelti kenara ne var lan diye bağırdım bastı gitti yoksa anasını bayağı sevindirecektim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Biz alıştık o duruma. İnsanların yanından geçerken Hello diye bağırmalarından, yanımızdan geçen arabaların kafamıza su şişesi atmasına kadar her tur, her antrenman da yaşıyoruz bunları. Kesinlikle kask takmadan bisiklet sürmeyin. Millet ne der diye sağlığınızdan ve güvenliğinizden ödün vermeyin.

• Beğen
Tepkiler: CrScyonEK
İstanbul' da arabadan ayağını çıkarıp bana vurmaya çalışan bile oldu. İnsanların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Kask konusu çok konuşuldu bunu artık tartışmaya bile gerek yok bence. Bende 16 yaşındayım 1 senedir kask takıyorum artık insanların tepkilerine alıştım gülüp geçiyorum. Dizlik ise daha çok inişlerde gerekli şehir içinde dizlik hareketi kısıtlıyor.

Edit: kask, eldiven, gözlük üçlüsü sürüşün daha güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor.

Internetten bir kac resim var kamu spotu olarak. Keske kask tqksaydim diye. Felç gecireni mi ararsin sakatlananimi . Bende kazs gecirdim kolum kirildi. Kafadaki kask olmasi belki oda kirilacakti.

Turkiyedeki angutlar kullanmadiklari seyi niye korusunlar .motor kullanan bir sürü insan kask takmiyor. Niye ihtiyaci yok kaska kafasini kullanmadigi icin.

Zamanla tecrübe edinince anlarsin kaskin ne kadar önemli olduğunu. Sen kaza yaptıktan sonra o uzayli görmüş gibi bakanlar seni kurtamyacak emin ol.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Sen birde tayt giyenleri düşün :) Bisiklet turunda bile ''Of, gene mi tayt!'' tarzında konuşanlar var.. İlk giydiğimde de hiç utanmadım, bundan sonrada utanmayacağım. Bu benim sağlığım.. Yıllarca ekipmansız gezip hayatını kaybeden motosiklet sürücülerinide düşün..

• Beğen
Tepkiler: CrScyonEK
Geri