Scudo Sports

Çok mu Garip?

CrScyonEK

Üye
Tepki
6
İsim
Lokman
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhabalar ben Lokman Yeniyim Bu Forumda yaşım 16 bisiklet/motor tutkunuyum Konya/Ereğlide Oturuyorum Burda Genelde Bisiklet ile uğraşanlar pek yok ara sıra turlara fln katılıyorum ama az oluyor bisiklet kaskı ve dizlik/dirseklik Giydiğimde Herkez Bana Bakıyor Rahatsız Oluyorum Okula Fln Giderkende Kaskımı Takıyorum ama dizlik fln takmam çok ugrastırır cıkarıp takması fln . burda bisiklet kaskı takan yok bundan rahatsız oluyorum sizin fikriniz nedir ? acaba ?

Scudo
Yaşın genç şimdi insanlar sana bakımca rahatsız olman normal belki çoğumuz geçtik o yoldan ama unutma kasksız kaza yapar başına bir darbe alırsan bu seni sağlığından eder bakan insanlar bırak baksınlar kaskı kendin için taktığını unutma diğerlerinin hiçbi önemi yok kask takarak doğru olanı yapıyorsun:harika:

Efeyuceer kaskta pek sıkıntı yok peki dizlik dirseklik tarzı ? çarşamba almıştım bu cokmu abartılı olur peki ?

Dosyalar

• 84673692291985000815.jpg
    84673692291985000815.jpg
    63,7 KB · Okunma: 61
Allah korusun bi düşme yaşasan sana o şekilde garip bakanlar zerre kadar umursamazlar.
Bu yüzden efe bey in sölediği gibi kendin için takdığını unutma.

hmm saolun . Az da olsa Rahatladım ya :D

Forumda bu konuyla ilgili çok sevdiğim bi post vardı ''sen kasksız kaza yaptığında o garip garip bakanlarmı koşup seni kurtarıcak''hiç aklımdan çıkmaz :D

• Beğen
Tepkiler: eser3424
Ahaha doğru bi yandan yha :)

Sen insanlarin bakislarina filan aldanma abicim o kaski da dizlikleride kendi canının guvenliği icin takiyorsun o yuzden aynen devam acayip bir durum yok @CrScyonEK

@SMMMtugi Sen mesela Dizlik fln takıyormusun ?

@CrScyonEK

Genel olarak bursa da kullandigim alanlarda bisiklet yolu var duz zwminde pek ihtiyac duymuyorum ama dağ bayir iniş yapacaksam takarim ayrica kaskı hic eksik etmem kafamdan , sen şayet okula gidip gelirken yoğun trafiğin olduğu yerlerden geciyorsan tak abicim ihmal etme malum trafikte bisiklete saygi yok

• Beğen
Tepkiler: CrScyonEK
Aramıza hoşgeldin.Kafana kaskını tak kask için söylenenleri değil.Sen bu tepkileri boşver.Allah göstermesin kaza geçirdikten sonra vah vah demelerinden iyidir.

@SMMMtugi Aynn hiç saygı yok olmuyacakta su avrupada kask takma zorunlulugu var türkiyeye gelse keski çok iyi olur bide bizim ereğlide hiç bisiklet yolu olmadıgı ıcın kaldırımdada sıkıntı oluyor yolda gıtmek zorunda kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@burhan çetin Doğru Diyorsun Ama İnsan İster İstemez Huylanıyor gercektende

@SMMMtugi tabi kendi canın diğer insanları ilgilendirmez o yandan cok haklısınız bizim okulda arkadaşlar var niye kask takıyon diyolar beraber gidiyoruz bu arada diyoki yarışamı gidiyon bende 10-20 ile kafanla duvara çarp bakam ne olck diyom motorlarda aynı abi ztn kaskları motorun arkasına bağlayıp gidiyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@CrScyonEK
Korumanın abartısı olur mu kardeş ? Ben takmadığım için utanıyorum
Edit: Kask değil, ek korumalar
Edit2: bende ereğliliyim hemşerim

• Beğen
Tepkiler: CrScyonEK
@Canince Aleykum Selam :) Neresinden ?

Geri