Scudo Sports

Çok büyük bir kaza geçirdik.

Scudo
Yazdım yazdım sildim sonra vazgeçtim...
Bu şekilde arkadan çarpmalarda ehliyetin, daha doğrusu sürücünün kendisinin iyi bir kontrolden geçirilmesi gerekli bence.
Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

• Beğen
Arkadaslar hepinize tekrardan cok tesekkurler ne guzelki cok cok sevdigim abim arkadasim hayatta geride kalan hevesle ciktigimiz turumuzdan kalan görüntunlere bakiyorum ve en sonki resimlere bakiyorum.ne kadar sansli oldugumuzu anliyorum
FB_IMG_1435675579830.jpg
FB_IMG_1435675551720.jpg
FB_IMG_1435675535960.jpg
FB_IMG_1435675523937.jpg

Geçmiş olsun.

80 km ile ben birine çarpsam bir daha araba kullanamam.Adam bir de üstüne sizi suçlamış bak

O anda Tır geçiyor muydu gerçekten? Ayrıyetten adam ne saçmalamış. HAdi direksiyonu sizin üzerinize kırdıııı, korna çaldı. Ya siz nereye kaçasınız? Onun kaçtığı tırın altına mı?Yoksa sağda ne varsa, dağğ taşa mı kendinizi atasınız? AA sanırım 200 km hıza çıkıp kaçacağınızı düşünmüş olmalı.Yoksa niye kornaya bassın ki?:mad:Ne insanlar var yaa? Böylelerine ne yapsak ki?

• Beğen
@Arif Gören
katılıyorum. yaşım 14 trafikte gayet kurallara uyarak ilerliyorum.geçen bir araba kırmızıda geçip bana yandan vurdu pedalımı kırdı ama ben ve kadroda birkaç çizik dışında sağlamız.kaza anında refleks olarak aradan ayağımı çekemesem belkide şimdi tekerlekli sandalyeyle ilerliyor olacaktım.buna rağmen kendini haklı çıkartmaya çalışıp bu yaşta trafiğe salıyorlar sizi diye konuşmasından sonra iyice sinirlendim ve polis çağırdım adamın iki sözü ile polis beni azarlayıp konuyu kaza raporu tutmadan kapattı.adamın ne olur ne olmaz diye numarasını aldım öteki gün yine polisi arayıp durumu bildirdim ve hasarı ödemeden çekip gittiğini söyledim yine senlemi uraşacaz denim telefon yüzüme kapatıldı.böyle bir ülkede cidden yaşanmaz artık !

Geçmiş olsun, böyle kazaları gördükçe bisikletten soğuyorum.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin... Bu tür yaratıklardan ülkede çok var. Hem suçlu hem güçlü. Onlara kalsa senin yaşadığın kabahat... Neyse bence de sonuna kadar takip ve dava edin; öyle yılsın bir bir daha yolda bisikletli gördü mü aklı başından gitsin namussuzun.

• Beğen
Kendisini evinde ziyaret ettim. İlk güne göre çok daha iyi. Daha rahat şekilde hareket edebiliyor. Olay anını parça parça hatırlamaya başlamış.
Kaza sonrası yola savrulmaması da büyük şans. Zira yerde yattığında dibinden arabaların, kamyonların, tırların geçtiğini söylüyor.

Tahmin edilenden daha kısa sürede toparlanacak gibi :)

Daha az once onumdr buna benzer bisey oldu. D100 de gidiyorum orta seritte soldan yanimdan bir transporter gecti jet gibi ileride 3 seritte doluydu gecebilecegi alan yoktu napti bu adam biliyomusunuz? Adeta fuze gibi en sol seritten biranda emniyet seridine kirdi ve o 3 seridi dolduran araclarin hepsini bir anda gecti. Hemen bu olay aklima geldi. Ya orda bir bisikletli olsaydi. Yada bir yuruyen. Ne bilim kenarda durmus bir arac. Yada o seritte buyuk bir tas. Bu nasil bir kafa ve nasil bir ruh halidir ya. Ya vallahi cok merak ediyorim.o hareketi yaparkenki dusuncelerini ve ruh hallerini.

Geri