Scudo Sports

Çok büyük bir kaza geçirdik.

Scudo
Gecmis olsun... Acil sifalar ve tekrar boyle seyler yasamamaniz yasanmamasi dileklerimle!
Maalesef araclar yani arac suruculeri yolu okumak, herhangi bir tehlike veya risk gordugunde frene dokunmak refleksinden yoksunlar. Yolda herhangi bir engelle karsilastiklarinda ilk yaptiklari frene dokunmak degil, kornaya basarak ve makaslayarak devam etmeye calismak :(
Hatta kazaya ait yorumlardan birinde surucunun soyledigi belirtilen "kornaya bastim calmadi" ne kadar sacma bir yaklasim!
Saatte 80 km hizla arkanizdan gelen bir arac size korna calsa kendinizi kurtaramayacaginiz ortada...
Suruculerin bakis acisi bastan hatali goruldugu gibi :(

büyük geçmiş olsun.

her zaman dediğim gibi hafif ticari araçlar ( doblo dublo vs.) trafikteki en tehlikeli araç sınıfıdır. genelde sığır tayfasının kullanımında olduğundan dolayı enteresan kazaları hep bu araçlar yapar.

yalova-izmit ve gebze-kartal gibi trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde emniyet şeridine bolca giren araçlar mevcut. ülkemizde bisiklet sürmek istiyorsanız araç trafiği seyrek olan yollar, köy yolları vs. daha uygundur. acil şifalar...

çok geçmiş olsun..yol hafif rampa ve 80 km ile aracı durduramıyor..araç sürmeyi bilmeyen o kadar sürücük var ki memlekette,Allah hepsinden bizi korusun.Ehliyet alma işi kesinlikle değişmeli..smilatöre yüklenen trafikle ilgili aşamaları geçebilene verilmeli..trafik cok gayriciddi olarak değerlendiriliyor ülkemizde,her gün ortalama 10 kişi ölüyor,sadece seyrediliyor.
insanın değerinin olmadığı açık..
size acil şifalar diliyorum..bu tür kazalar artık korkutmaya başladı..gerçi kaldırımda yürürken,otobüs durağında beklerken bile garantimiz yok,her an bir taşıt üzerinizden geçebilir.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Geçmiş olsun. duygularımı tarif edemem elim ayağım boşaldı. bu adamdan davacı olmayacaksın nasıl jant sekiz oldu onuda sekiz edeceksin... neyse sustum ben.

• Beğen
Çok büyük geçmiş olsun. Arkadaşınız yine de şanslıymış diyelim en azından taburcu olmuş. Söylenecek çok fazla şey yok. Neredeyse hergün bir kaza haberi alıp üzülüyoruz. Daha beteri olmasın.

• Beğen
Bu ülkede bisikletçiler ve motorcular hiçe sayılıyor, Büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş yinede daha kötü olabilirmiş..

• Beğen
@Tunakan Önen öncelikle çok geçmiş olsun, kesinlikle dava açın eğer engelliyse plakasında bunun belirtilmesi yasadır bununda mutlaka üzerine gidin ve davayı bizim adımıza da sonuna kadar sürdürün kesinlikle yaptırımlar uygulatıcaksınız ve bu olay hukukta gerekli örnek teşkil edilip nush ile uslanmayan araç kullanıcılarının köteğin onlar için var olduğu haberini tez zamanda yayıcak,insan hayatı bu kadar ucuz olamaz size ve arkadaşınıza büyük geçmiş olsun biz yanınızdayız lütfen karakolda suçunu kabul edip olayı tatlıya bağlamaya çalışmasına izin vermeyin.

@Tunakan Önen Çok geçmiş olsun, arkadaşı tanıyorum ama ismini şu an çıkaramadım. Geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. Hakkınızı da aramak için ne gerekiyorsa yapın derim, durumun elle tutulur hiç bir yanı yok.

@Tunakan Önen çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm

lütfen bu işin peşini bırakmayın sağlığınızın yanında bisikletlerin tabi ki hiç bir önemi yok ama maddi anlamda hasarınızı temin edin mutlaka bunlar insan canından çok paraya önem verir

Not : tanışıklığımız var sanırım beltur da yan masalarda oturmuştuk hatta cube incelemiştim

• Beğen
Çok geçmiş olsun,

İbretlik cezalar çok hafif, birde biz bu dvalardan vazgeçemeleyelim, gerekli hukuki destek verebilecek mutlaka bisiklet dostları da vardır.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, arkadaşın iyi olmasına sevindim.

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Ramazan ayında iftara kadar olan süre de hiçbir şekilde yola çıkmamak lazım. Trafik de zaten dikkatsiz olan insanımız aç iken neler yapabilir siz düşünün. Benzer kazalar motosiklet,bisiklet ve hatta yaya iken sıkca karşılaşıyoruz. Tekrar çok geçmiş olsun. Mümkünse ramazan süresince bisiklete binmyin :( ya da iftar sonrası kısa tur atarak hevesimizi bastıralım.

• Beğen
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah. bakalım bize ne zaman sıra gelecek

• Beğen
Çok geçmiş olsun allah korusun tüm bisikletlileri..geçen birinin bahsettiği gibi av sezonundaki tavşanlar gibiyiz...

• Beğen
Geri