Scudo Sports

Çok büyük bir kaza geçirdik.

Scudo
büyük geçmiş olsun. böyle haberlerden sonra bisiklet sürmeye korkar hale geliyorum. kontrolsüz bir dallamanın ne zaman arkanızdan gelip tehlike yaratacağı belirsiz.
hani benim için sorun yok ama annemin korkması canımı sıkıyor, işin kötü yanı korkmakta da haklı.

Olayı duyunca apar topar yola çıktım.
Bisikleti ve kaskı incelediğimde ''kask hayat kurtarır'' cümlesinin boşuna söylenmediğini gözlerimle gördüm. Anladığım kadarıyla hem çarpma esnasında hem de çarpma şiddetine bağlı düşme sebebiyle kask 2 sefer darbe almasına rağmen dağılmamış.

Bisikletteki hasara bakılırsa aracın çarpma esnasındaki hızı 50 km civarı. İlk darbeyle aracın ön cam çatlıyor ve sonrasında düşmesiyle leğen kemiğinde çatlak oluşuyor.

Gece 11 gibi jandarma ifade almak için hastaneye geldi. Sürücünün ifadesini inceledim. Emniyet şeridinde çarptığını, bütün suçun kendisinde olduğunu kabul etmiş.
Şikayetçi olduk. Hasarın karşılanması için gerekli işlemler yapılacak. Tabi önceliğimiz arkadaşın bir an önce iyileşip sağlığına kavuşması.

İkamet adresi İstanbul olduğundan dolayı nakil için ambulans tahsis etmediler. Aracın arka koltuğuna yatırdık ve sarsılmaması için destekleyerek İstanbul'a evine getirdik.

An itibariyle;

Sağ Leğen kemiğinde ufak bir çatlak,
Sağ kalçada yuvarlanma ve sürtünmeye bağlı yaralanma
Üst dudakta dikiş
Sol kolda dikiş.
Kafasının arkasında 8-9 dikiş,
Sol kalçada çarpmaya bağlı ezilme,
Dirseklerde ve dizlerde yaralanma mevcut.

Ayağa kalkıp ihtiyaçlarını görebiliyor. Tabi 10 gün boyunca zaruri haller dışında yatıp dinlenmesi gerekecek.

Geçmiş olsun. Adam suçunu kabul etmesi onun lehine olmuş, sizinle anlaşma yoluna gidebilir. Allah bir daha yaşatmasın böyle kaza. Sonuna kadar Hakkınızı arayın.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Çok geçmiş olsun gerçekten. Yakın bir zamanda eşimle o yoldan geçtik bisikletle. Kamyon ve tır trafiğinin çok fazla olduğu bir yer. Ürkütücü...
Tekrardan çok geçmiş olsun.

• Beğen
Öncelikle büyük geçmiş olaun.

Tırmanış bitti yol düzlendi ve o sırada bi tır bi otomobili solladı? Bunu savunma olarak kullanacaksa geçmiş olsun ona mahkeme sizi haklı buldu. Bunun gerçek olma olasılığı zayıf. Hadi gerçekse bile frene basması gerek. Size çarpması onun suçu. Maddi hasarınızı karşılatın. İnsan gibi konuşup hasarı tazmin etmesini söyleyin yanaşmazsa yasal yola başvurursunuz..

• Beğen
geçmiş olsun... kazanın boyutunu öğrenince, şahsen arkadaşın yaralandığına üzülemedim, yaşadığına sevindim.. neyseki bu sefer bir kişi daha eksiğiz haberi almadık...

Çok büyük geçmiş olsun suçluya gelirsek Türkiye'nin her yerinde bunlar gibi insanlar var anca kendini önemseyen başkasının hayatına değer vermeyen bencil haysiyetsiz insanlar neyse ağzımı bozmak istemiyorum umarım cezasını çeker.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Kaza konularını gördükçe trafiğe çıkmaktan korkar olduk. Kelle koltukta turluyoruz ama başımıza bir iş gelmedikçe farkına varamıyoruz.

Allah korumuş büyük geçmiş olsun burası Türkiye aman raporlara dikkat edin banada istanbul kartalda araçla arkadan çarptılar beni haksız çıkardılar tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Geri