Scudo Sports

çok acil bugun alacağım..

Tepki
5
Arkadaşlar konuda başlığında bahsedığim gıbı buqun alacağım.Fakat iki bike arasında kaldım.. sizce merida matts tfs 100D mi yoksa kron xc4000 kadroya xc2000 mı toplamalıyım?? lutfen yardımcı olun.. :/

Scudo
Bence Merida kalitesini ve sağlamlığını kanıtlamış dünya çapında bir marka daha önce kron un en üst modelini kullanıyordum yaklaşık 1 senedir Merida Matts HFS 3000 kullanıyorum iki bisiklet arasında çok fark var Meridayı almanı tavsiye ederim.

dostum 4000 kadrosu üzerine topla bisikletini , istediğin gibi donanım da yükseltirsin ileride , birde mekanik disk fren yerine üst seviye v fren almanı tavsiye ederim...

tşk yardımlarınız için :) ama bakalım çok gel git yaşıyorum.. Mutlaka karar vermem lazım.. :(

Hocam bende Merida TFS 100D ile Whistle 1160D arasında kalmıştım 2 hafta önce ve forumdaki arkadaşların önermesiyle meridayı seçtim ve gayet memnunum :) kadrosu çok kaliteli, hayes hidrolik frenlerde iyi, vites alivio... bence Meridayı seç ;) ilerde yükseltme imkanında var.

Merida kullanıcısı olarak şiddetle öneririm.

Şöyle söyleyeyim ilk başta. Burası Türkiye, Turqiye değil. "q" yok. "g" var. :) Bisiklet konusunda da şöyle diyim al Merida'yı gerisini düşünme. :)

ben tfs 100D kullanıcısı olarak kullanıcı yorumumu söyleyeyim; tek olumsuz yönü şu elcikleri biraz sert bu yüzden daha yumuşak bir elcik alabilirsiniz, gerçi 2 hafta sonra filan bende jelli eldiven alacağım, o zaman uzun sürüşlerde çok rahatsız etmez.Gevşek çakıl zeminde lastik tutuşu iyiydi. amartisörüde iyi öyle çok fazla düz yolda içeri girmiyor, sedonanınki gibi :D ağrılık olarak 14.580 gr. benimki 18 inç bu yüzden biraz ağır gözüksede öyle ağır değil ve üzerinde bar-endlerde takılı.

@Doğukan KARBAL

Merhaba;mademki burası Türkiye (şöyle diyim) olmaz doğrusu şu;''şöyle söyleyeyim'' olması lazım.iyi forumlar...

@ihsanyücel26

Hayırlı olsun :) güzel bir seçim yaptınız. Fotoğrafları ve kullanıcı yorumlarınızıda paylaşmanız dileğiyle bol pedallı günler :)

Fotoğraflari bekliyoruz. Heyecanla. Yeni bir Merida doğdu. Bana laf edenlerede söylüyorum Türkçe karakter kullanmaktan bahsettim ben. ;) :) Polemiğe gerek yok.

Hayırlı olsun, eminim çok güzel günleriniz olacaka yeni bisikletinizle. Ağırlığının 14.580 lolması biraz fazla gibi geldi bana. Kendiniz tarttınız mı?

@emre karakoç

Yetkili bayi-servis bisikleti kurduktan sonra astı ve tarttı.bence normal çünkü üzerinde bar-end var ve kadrosu 18 inç haliyle daha büyük oluyor ve ağırlık artıyor ;)

gidonun yanlarından çıkan boynuz gibi şeyler.googleye yazarsan resimleri çıkar.bilmemek değil öğrenmemek ayıptır burası forum, paylaşarak yeni şeyler öğreniyoruz :)

Geri