Arkadaşlar konuda başlığında bahsedığim gıbı buqun alacağım.Fakat iki bike arasında kaldım.. sizce merida matts tfs 100D mi yoksa kron xc4000 kadroya xc2000 mı toplamalıyım?? lutfen yardımcı olun.. :/
Bence Merida kalitesini ve sağlamlığını kanıtlamış dünya çapında bir marka daha önce kron un en üst modelini kullanıyordum yaklaşık 1 senedir Merida Matts HFS 3000 kullanıyorum iki bisiklet arasında çok fark var Meridayı almanı tavsiye ederim.
dostum 4000 kadrosu üzerine topla bisikletini , istediğin gibi donanım da yükseltirsin ileride , birde mekanik disk fren yerine üst seviye v fren almanı tavsiye ederim...
Hocam bende Merida TFS 100D ile Whistle 1160D arasında kalmıştım 2 hafta önce ve forumdaki arkadaşların önermesiyle meridayı seçtim ve gayet memnunum kadrosu çok kaliteli, hayes hidrolik frenlerde iyi, vites alivio... bence Meridayı seç ilerde yükseltme imkanında var.
ben tfs 100D kullanıcısı olarak kullanıcı yorumumu söyleyeyim; tek olumsuz yönü şu elcikleri biraz sert bu yüzden daha yumuşak bir elcik alabilirsiniz, gerçi 2 hafta sonra filan bende jelli eldiven alacağım, o zaman uzun sürüşlerde çok rahatsız etmez.Gevşek çakıl zeminde lastik tutuşu iyiydi. amartisörüde iyi öyle çok fazla düz yolda içeri girmiyor, sedonanınki gibi ağrılık olarak 14.580 gr. benimki 18 inç bu yüzden biraz ağır gözüksede öyle ağır değil ve üzerinde bar-endlerde takılı.
Fotoğraflari bekliyoruz. Heyecanla. Yeni bir Merida doğdu. Bana laf edenlerede söylüyorum Türkçe karakter kullanmaktan bahsettim ben. Polemiğe gerek yok.
Yetkili bayi-servis bisikleti kurduktan sonra astı ve tarttı.bence normal çünkü üzerinde bar-end var ve kadrosu 18 inç haliyle daha büyük oluyor ve ağırlık artıyor
gidonun yanlarından çıkan boynuz gibi şeyler.googleye yazarsan resimleri çıkar.bilmemek değil öğrenmemek ayıptır burası forum, paylaşarak yeni şeyler öğreniyoruz