Scudo Sports

Çocuklarımız ve onların bisikletleri

@Y.Genç benim eski bianchi canlandı gözümde. markası hariç herşeyi aynı :D ne ilgilenirdim onunla herşeyiyle ayrı ayrı :uzgnm: ama elin oğlu geldi çaldı:agla:

• Beğen
Tepkiler: demir.demiray
Scudo
Sayın @chnkrmz :( Üzüldüm.
Bendeki de pek ahım aşaım değil zaten. Maddiyat oldukça kısıtlıydı.
Şimdilik acemilik atıyorum, önce bunu bir kırayım sonra daha iyisi inşallah.
Hem söküp takamk zaten bizde aile hastalığı. Babadan oğula :)

Bu da benim kızım, 8 yaşında geçen sene öğrendi binmeyi. Zaman zaman tenhada mahalle arasında birlikte sürüyoruz. O şimdilik eski bisikletinde, bende de ona diye alıp kendim binmekte olduğum katlanır var idare ediyoruz :)

begfot.jpg

Herkese Maaşallah, böyle minikten bisiklete severek büyüyenleri görünce çok duygulanıyorum.

Daha önce paylaşılmıştı galiba ünlü bir yazar demiş ki;

Bisiklete binen bir yetişkin her gördüğümde insanlık için daha da umutlanıyorum..

Benim kız da çok seviyor. Bir boy büyük bisiklete de geçtik. Hatta ileri sürüş tekniklerine de geçtik. Ayakta sprint felan.. Fotoları paylaşırız. :)

• Beğen
Tepkiler: CandanC
arkadaşlar, başta konuyu açan Çetin bey olmak üzere, hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum :) henüz 1.5 yaşında olan kızım Duru'nun ilk bisikleti :)

https://i.hizliresim.com/rQOB5m.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/24/131063ebf1b5c619c5d7d4064e582b50.jpg Bu da kızım ve bisikleti.. Sürüş anı değil ama eve misafir beklerken. . [emoji3]

Bugün yahyakaptan bisiklet yolunda bisikletli bir küçük arkadaşımız bizimle Tokalaşmak istedi bizde geçerken selam verip geçtik süperdi :)) izmittede babalı ogulllu gezenleri görmek artık mümkün

Amcam'ın 28 yaşındayken aldığı(şu an 38 yaşında) bisikleti ben 3yıldır(7.sınıftan beri ancak ayaklarım yetişiyor :D :) ) minik kardaşım ise 1.sınıf 6veya 7 yaşında kullanıyor hıyar kullanıyor kocaman bisiketi hele kız arkadaşları felan geldiği zaman bakıyorum bisiklet bir sağında bir solunda bir sağında bir solunda.Benim izimden daha erken gidiyor hıyar ama seviyorum hıyar bile olsa.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Çetin ŞAHİNÖZ Trafiğe açık yerlerde kullanınca arkadan gelen trafiği görmek önemli oluyor. Bu yüzden aldık aynayı. Beraber pedallıyoruz. Çocuğunla bisiklet sürmek süper bir duygu. . ! :) Teşekkür ederim. .

Aynen ayna benim de vazgeçilmezimdir, forumdan bir dostum tavsiye etmişti bir dene vazgeçemezsin diye haklıymış..
Küçük hanım sizin gibi bir babası olduğu için çok şanslı:harika:

• Beğen
Tepkiler: amoush00
kendi bisikleti yok sayılır mı bilmem ama :D bu da benim kızım defne.

9 aylıkken evin önündeki sokağımızda başladık binmeye. şimdi 15 aylığa yakın ve 12 km yaptık geçen gün. fırsat buldukça parka, balık yemeğe, kent ormanına, kafelere gidiyoruz. tabi minumum trafiğe çıkmaya çalışıyoruz, genelde geniş kaldırımlar ve trafiğin olmadığı/az olduğu yolları tercih ediyoruz. bazen eve döndüğümüzde inmiyor ve sokakta birkaç tur daha atıyoruz :)

http://i60.tinypic.com/smx2d3.jpg

Çocuklarımız. Yavrularımız. Canlarımız. Onlara karşı çok duyarsız olabiliyoruz.

Sahil şeridinde özellikle evebeyni ile bisiklet süren çok fazla genç görüyorum ve büyük oranda kasksızlar :( İstanbulda bisiklet sürülecek en tehlikeli yerlerden biri sahildeki bisiklet yolları.

Geri