Scudo Sports

Çocuklarımız ve onların bisikletleri

Scudo

Kızım 4.5 yaşındà. 2 senedir btwin pedalsız bisikleté biniyor. Pedallı gorunce istiyor ama ben almak istemiyorum. Çünkü yan destek tekerlegine alismasini istemiyorum. Seneye 16 veya 20 jant alacağım

Bu bisikleti bir daha getirmedi decathlon.

Beni sinir eden bir konu da Bisikletlerin cinsiyeti. Erkek bisikleti mavi kızlarınki pembe olmak zorunda sanki.

@emrahozkan Müthiş biniyor aferim, babasınızn kızı.:)
Bu ayrımcılığa ben de üzülüyorum, kızlar mavi veya başka renk sevemez sanki.

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Bende bisikleti denge bisikleti haline getirdim..sele borusunu cikarip elimdeki civata vb malzemelerle seleyi epeyce asagiya indirdim. Pedallari ve denge tekerlerini soktum..km saati almistim merakli kac km ile gittigine, neyse km saatinide soktum, gozu orda olunca denge kurmayi atliyor..bakalim bugun yaptim verim alabilecekmiyim merak ediyorum.20170903_185450.jpg

@Ismaildmr doğrusu çok güzel görünüyor. Daha öğrenmeden km hızına bakıyor demek ah bu çocuklar yürümeden koşmaya çalışırlar hep

@Çetin ŞAHİNÖZ parklarda denge tekeriyle 15 km hiza kadar ciktiginda ciglik atiyor, 15 km hiz yaptim diye, gozu hep km saatinde onune bakmiyor dogru duzgun.

IMG_20180219_150834.jpg @trainspotting35 çok iyiymiş, zaten uludağ başlı başına çok güzel ve sevdiğim bir yer.

Bisiklete binen ve keyif aldığı belli olan çocukları gördükçe kendim binerken olduğumdan çok daha fazla mutlu oluyorum

Bizim delikanlının yeni bisikleti, ama haberi yok daha 1 ay içinde yaş günü hediyesi olarak alacak.
Şu ara bisiklet fuarına götürüp gaz vereceğim iyice. Sonra da beraber fotoğrafları yüklerim.

Herkese selamlar , değerli forum üyelerine bir sorum olacaktı. 8 aylık bir bebeğimiz var ve eşim ile beraber bisikleti çok seviyoruz.Bebekten dolayı da kopmak istemiyoruz. Kaç aydan itibaren bisiklet koltuğu kullabiliriz bebeğimiz için ?

@c21efe Dostum tam emin değilim ama sizinki yaşında bir çok çocuk gördüm koltukta taşınan. Forumda çocuk koltuğu diye aratırsanız bu konuda çok başlık ta var, mutlaka bulursunuz istediğiniz bilgiyi.

geçtiğimiz cumartesi büyük kızım (9) BIANCHI 24″ BELLA bisikletiyle denizli pamukkale arası yaklaşık 20 km bana eşlik etti pamukkade arkamızdan bizi takip eden takım arabasına geçti :) küçük kızım da (7) benim arkamda keyifli bir yolculuk yaptı

@ilker Delikanlı pek havalı canım, bisiklet çok güzel durmuş. Çocuklar için yol bisikleti üretmeleri çok iyi olmuş.

Şimdi fuardan da çocuk bisikleti resimleri bekliyoruz bakalım neler var, benim 13 yaş oğlum ne çeşide meyledecek göreceğiz.

Geri