Scudo Sports

Çocuklara zorunlu aşı yapılması

Aşılar belli mikroplara vucudun bağışıklık kazanması için yapılıyor. Suriyeliler geldikten sonra farklı mikroplar da geldi. Sağlıkçılar aşı takvimi bozuldu diye isyan ediyordu.. Hatta benim çocuğum yeni peydah olan el ayak hastalığına yakalandı. Aşısı da yok. 1 haftada iyileşti. Su çiçeği gibi bişey ama değil. Aşı yaptırın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve xman
Scudo
@hsynzltn herif dinsiz imansizin teki kime ne anlatiyorsun kardesim cahi cuhalanin teki maksat oku boku bahane edip islama catmak bunun gibi zindiklar icimizdeki gavurlar dolu

@Fatih Yasin Söndüren yapma güzel kardeşim bu yaklaşım insanları islamdan soğutmaktan başka işe yaramaz. Bizim dinimiz hoşgörü dinidir. Biz dinsizlerin de başka dinlerden olanlarında hakkını kendi hakkımız gibi korumakla mükellefiz.

Okumadan sadece hacamat vs yazan, aşı olmak istemeyen olmaz diyen, içinde vs olabilir yazanları bloklayıp konudan çıkıyorum.

Son bir kaç ayda o kadar rahatladım ki. Size de tavsiye ederim.

@hsynzltn ne sacmaliyorsun kardesim ALLAH dusmani olan insanin nesine hosgorulu olacagim hosgoru diye diye bu hale geldik zaten yemisim oyle hosgoruyu herif islama hakaret etmek icin turlu sekillere giriyor sen kalkip hosgoruden bahsediyorsun baslatma hosgorune simdi ben senin gibi mezhebi genis muslumanlardan degilim islamla alakali bir insan biseyi yazarken haddini bilecek konu asi konusu herif sunnetten bahsediyor tobe YARABBİ bu kadar da icqsu dusuk insanlar gibi davranmayin konusmayin islam dusmanlarina hosgorulu olunmaz herif oturdugu yerden bilmem neresini kasirken islama laf solecek bende hosgorulu olacam neymis herif dinden soguyacakmis ulan cahil herif herifinle alakasi mi var ki de dinden sogusun bilmedigim kafir olsa neyse diyecem butun islami icerikli konularda insanlarin guya aklini celecek kafirlige cehennem odunu yapacak sozler soluyor bu da dodurgali da ahlaksiz nikli herifte hepsi ayni yolun yolcusu bide bunlari savunupta
hosgoruden bahsediyorsun yaa delirmemek elde degil ben islam dusmanlarina dusman olurum saygi duyan kafirlere degil

@hsynzltn
Bilim ve mantığı benimseyen her üroloji uzmanına sorabilirsiniz sünneti.
Sünnetin; erken boşalma,kıl derisini penis gövdesine kadar çekme,kesilen etle beraber hissiyatın yüzde seksen azaldığını söyleyecektir.
Kesinlikle 18 yaşından sonra bir gence bu zararlarını anlatıp ,kendi iradesine bırakmak en mantıklısı.Hepimiz adaletli bir ülkede yaşasaydık sırf bu yüzden dava açabilirdik.
Not:Sünneti islamiyetle bağdaştıranlar,sünnet yahudi geleneğidir.(her geleneğimiz gibi)

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
arkadaşlar konu biraz amacından sapmışa benziyor daha sakin olalım. sadece konu ile ilgili paylaşımlar yapıp okuyalım.

@dtcf31 amacindan sapmayan konu mu var kardesim bu forumda bisikletforumunda donen muhabbetlere bak ben yonetici olsam bisiklet haricinde hicbir kategori acmazdim cunku bizim insanimiz herseyde oldugu gibi civkini cikariyor herseyin dusun yani asi lan bu asi cocukken hepimizin okulda zorunlu oldugu asi gibi basit bir konu da bile muhabbeti sunnete getiren var dusun yani herifin icindeki islam dusmanligini

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Fatih Yasin Söndüren

Herkes az çok din dersinde falan okumuştur duymuştur. İslam tarihi anlatılırken mutlaka anlatılan konulardan biri de Hz. Muhammedin taif ziyaretiydi. Kendisini taşlayan, tükürükleyen taiflilere dua etmişti. Hakaret değil.

bu forumda bisiklet dışında paylaşımlar olmalı ama empati kurarak muhabbet etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: hsynzltn
@gezgin gezer kardesim biz peygamber miyiz sana degil taslamak bir kufur etseler karsilik vermeyecek misin? veyahut sana tas atsam hosgoruyle mi karsilayacaksin sacma sapan konusma

@dtcf31 burasi turkiye gec onlari oyle insan binde bir

@Fatih Yasin Söndüren
Konu aşıdan açılmış.Bir üye ,devletin sünnet,kurs vs. olaylarında bile kayıtsız kaldığını ileterek konuyu desteklemiş,örneklendirmiş !

Ama siz konuyu;islam düşmanlığına,ıq düşüklüğüne,karşınızdakine herif diyecek öfkeyle alakasız bir konuya getirmişsiniz.

Biraz düşünmeniz gerek ,konuyu kimin saptırdığını.

• Beğen
Tepkiler: murat16
Bilgisayar ağları ile uğraşıyorum. İster istemez bilgisayar ağ güvenliği ile de çalışmak durumda kalıyoruz. İşin içine kablosuz ağlar falan da giriyor. Google a güvenmeyin. Nokta. Google sonuçları manipüle eden, size, bilmenizi istemediği hiç bir şeyi göstermeyen bir arama ve yönlendirme motorudur.

@cahar sen bir onunden ye cahar elealem hakkinda bilgin yok fikrinde olmasin ben bahsettigim kisilerin yorumlarini cok kez okuyup analiz edip oyle yaziyorum bos bos sallayarak degil

Geri