Scudo Sports

Çocuklar için yol bisikleti, HOY...

Scudo
Valla bugün gittik Triban 500 small olana bindirdim.Yani biniyor gözüküyor.Duruşuna bir baktım diz açısına kol açısına benim oğlan omuzları geniş
kolları uzun bacak arası mesafede uzun böyle ucu ucuna oldu gibi.Tabi xsmall olsa tadından yenmezde.Şöyle düşündüm zaten çocuklar hızlı büyüyorlar
small almak daha mantıklı geldi bana.Üstündeki bir çok kompenantı da değiştirebirilim.Ben yeni konpenantlar alacağım bende ultegra set var şuan onu biraz bisikleti kullansın
alışşsın , kavrasın ondan sonra takacağım.Triban 500 aklıma yattı açıkcası cumartesi bir daha gidicez decathlona bakacağız artık.Hayırlısı olsun .Herkese vermiş olduğu cevaplardan ötürü teşekkür ederim.Saygılar....
147548 dosyayı görüntüle

@burcinhan Hocam fiyat nedir, link var mı acaba?

Amazonda su bisiklet sepete eklenip ödeme sayfasına kadar geliyor ama özelliklerine göre pahalı gibi geldi.
(link)

(link)

Çözümü uzaklarda aramaya gerek yok:harika:

@Yankı Çok güzel hatta ben firma ile mesajlastim ve burada paylaştım kadro boyu ile ilgili detayları fakat daha piyasaya verilmedi ve en büyük sorun da bu bisiklet 24 jant. Yani 11-12 yaş ve üstüne küçük kalacak. Neden yanına bir de 26 koymazlar anlamak mümkün değil.
Onu birakin Delta bisiklet kocaman bir marka, ve forumda da dillenen bu ihtiyacı görmüyorlar mı çok ilginç.

@ilker fiyatını bilmiyorum Güngörler Bisiklet ile görüşmek gerekli.

@trainspotting35 Bu stokta olmayan ön sipariş için fiyatı, stokta olan fiyat bundan çok daha uygundur diye düşünüyorum.

@ilker
Merhaba,
amazonun sayfasını inceledim. Almanca bilmediğim için chrome ingilizceye çevirdi. Oradan anladığım kadarıyla(This item can not be delivered to Turkey) bu bisikleti ülkemize satmıyorlar sanırım. Belki oradan bir tanıdıkla olabilir. Sağlıcakla.

@Tuğrul Tomba Yok hocam, öyle yazıyor ama ödeme sayfasına gelebiliyorsunuz. Gönderiliyor yani. Ben sadece marka ve komponent olarak o fiyatı hakettiği konusunda kararsız kaldım. Yoksa XS Triban 520 FB 1800 TL zaten Decathlon'da.
Ayrıca maddiyat meselesi tamam ama çocuk için 4bin TL bisiklet almak bana göre çok normal değil. Çocuk onu atacak, tutacak, düşecek rahat olması lazim. Ha küçük yaşta bir takıma girer bu konuda profesyonel bir eğitim ya da çalışma icinde olur o zaman tabi ki alınabilir.

@ilker
Çocuğa 4000 liralık bisiklet alınır alınmasına da, o donanım ne öyle dalga geçer gibi? 4400 liraya claris sora lı bisiklet. :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: ilker
Sonunda oğluma Triban 500 almış bulunuyoruz.Üzerinde birkaç oynama ile bisiklet tam istediğim gibi oldu.Bugün deneme sürüşü yaptık
12 km kadar sürdük 43 km hızlara çıktık bana mısın demedi valla.Bisiklet iyi kaçıyor.Oğlumda memnun.Allah almak isteyen tüm arkadaşlara
nasip etsin inşaallah.
149211 dosyayı görüntüle

@mühendis S kadro sanırım. Çocuğunuz kaç yaşında, boyu, bacak arası yüksekliği kaç cm yazar misiniz lütfen?
Güle güle binsin...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sonunda ben de alabildim. Ne yazık ki küçük kadro bulmak çok zor. Tesadüf eseri Bianchi'nin 2018 modellerinde 45 ve 47 boyları olduğunu öğrendim ve Erdoğanlar bisiklette bulabildim. Erdoğanlar daha siteye bile koymamışlardı aldığımda.
2018 modellerde SLR 200 serisi 45cm den başlıyor. Benim aldığım SLR 400 ise 47cm'den başlamakta. Claris setli bir bisiklet. Güzel renkli hoş bir bisiklet.
Çocuğun boyu 1.45cm ve bacak arası da 65-67cm, şu anda bir tık büyük geliyor gibi ama kullanmakta sıkıntı yok. Gidon boğazını filan da biraz küçülterek daha uygun hale getireceğiz.
Fotoğrafta kask yok çünkü ilk kurulum, deneme amaçlı binildi.
Daha iyisi sizlerin çocuklara...
(link)

DSC_0048.JPG

• Beğen
Tepkiler: ilker
Dün fuarda gördüm. 1.600 civarı fiyatı var.

(link)

@burcinhan
Daha önce ki konuşulan 24 jant ol an model sanırım

Geri