Scudo Sports

Çocuklar için yol bisikleti, HOY...

@ilker evet bu sene üretime başlamışlar.

• Beğen
Tepkiler: ilker
Scudo
Yanlisim olabilir ama 8-12 yaş arası çocuklar için uygun olacaktır sanirim.

@burcinhan
Daha önce paylasmistim buraya da ekleyelim ölçülerini.. Standover tahminim en az 60cm olacaktir.

@ilker

Bianchi SLR 400 ve 200 bence de çok iyi alternatifler. Naçizane önerim 47 kadro karbon maşa, A070 setli Whistle Kanza 1682 modeli. Esasında kadın modeli olup, hafif pembe ayrıntıları küçük adamları rahatsız etmezse bence fiyat olarak iyi bir alternatif. SLR 400 üzerindeki setle aradaki fiyat farkını hakediyor şüphesiz ama SLR 200 önde 3 dişli ile biraz ağır kaçıyor bence çocuklar için, Whistle ın ağırlığı yaklaşık 10,5 kg civarı. 24 inç Carraro 1600 tl ye kısa süreli bir çözüm bence.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@drciftkaplan Çok haklısınız ve de kanza modeli karbon maşalıydı sanırım. Yalnız o pembe detaylar yok mu... Ne bileyim arada başka renkler de olsa çok göze çarpmayacak ama ben cesaret edemedim. Çocuklar o yaşta çok acımasız olabiliyor, arkadas arasında sıkıntı yaratabilir diye düşündum.

Bu arada SLR 400 baya ağır geliyor bana 12 kg yakin sanırım.

• Beğen
Tepkiler: drciftkaplan
@ilker Pembe konusu kesinlikle sıkıntı çıkarabilir ama @Tolga Gürgün ile istişare ettik :) Bizim Deloğlan şimdilik beğendiğini ifade etti. Olmazsa masraftan kaçınmayıp komple boyarız dedik :) Bizim de ilk hedef SLR 400 idi ama Erdoğanlar' ın stokta yoktu. Daha doğrusu hiçbir yerde 47 kadro bulamadık. Kanza karbon maşa ve fabrika verisi 10,3 kg diyor. Bir de 1400 tl ye bulunca, renk konusunda riskli olsa da aldık. Yakında Foto paylaşımında da bulunuruz sanıyorum. Bu konu önemli bence, çünkü çocukların bu tür sporları sadece eğlence amaçlı değil de, gerçek müsabıklar olarak yapmaları ileriki yaşamları için çok önemli kazanımlar sağlıyor. Bisiklet veya bisikleti içerisinde barındıran triatlon, duatlon gibi sporlar son dönemde çok popüler. Ancak çocuklar için uygun bisiklet büyük sıkıntı. Triatlon yarışlarında 10 yaşında 140cm lik çocuklar ya koca koca yarış bisikletlerine ya da 20 kg mtb lere biniyorlar. Federasyonun ana sponsoru ise ancak şimdi - o da sezon başladıktan epey sonra- beklentilere cevap verebilecek bisiklet üretiyor ancak onun da ne hikmetse 26 jantını üretmiyor. 24 jant 44 kadro bisiklet, 11-12 yaşında ortalama boya sahip bir çocuk için hele müsabık ise ancak 1 yıl kullanılabilir. Üretim bandını geniş tutmak bu kadar zor olmamalı.

@drciftkaplan
Almışsınız zaten, hayırlı olsun o zaman.
Bizim 6cm gidon boğazı ve sele borusu değişimi sonrası son durum bu oldu. Tabi gidonu da oldukça yukarıya kaldırdım ama hakimiyet sorunu kalmadı şu durumda.
DSC_0164 (1).JPG

Geri