Scudo Sports

Çocuklar için yol bisikleti, HOY...

Tuğrul Tomba

Söz uçar, yazı kalır...
Tepki
1.450
İsim
Tuğrul Tomba
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba,
forumda yaptığım aramada bir sonuca ulaşamayınca chainreaction ve evanscycles'da kısa bir gezintiyle başlıkta yazdığım bisikleti buldum. 7 yaşındaki oğlum, kendisine uygun yol bisikleti var mı diye sorunca buraya kadar geldik. Linki alta yapıştıracağım. Ama bisikletin fiyatı 333 ingiliz parası+150 ingiliz parası da nakliye.
4,59x483=2217 TL yapıyor. Üzerine gümrük masrafı ve vergisi de binince herhalde 3500 TL'yi bulur. Bu tarz bir bisikleti ülkemiz sınırları içerisinde bulabilirmiyim acaba? Teşekkürler, sağlıcakla kalınız.
(link)

Scudo
@Tuğrul Tomba (link) 48 kadro bir Triban 3 şimdilik işinizi görebilir diye düşünüyorum. Biraz modifiye ile oğlunuzun ayarlarına yaklaşmanız mümkün olabilir. Oğlunuz büyüyünce de bana buradan mesaj atarsanız bisiklete talip olabilirim. :)

Abi merhaba, dediğin bisikletten Türkiye'de bulmak çok zor sanırım. Sizden sonra şöyle bir bakındım da pek sonuç bulamadım açıkcası. Sadece 1 keresinde Letgo uygulamasında 24 inç çocuk yol bisikleti ilanı görmüştüm. Nerden baksanız 15-20 yıllık kir içinde kalmış bir bisikletti. Onu aradım onuda bulamadım sanırım satılmış. 24 inç değilde 26 inç küçük kadro boylu bir yol bisikleti oğlunuza uyar mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
@trainspotting35 Teşekkür ederim, şu anda 20 " bir bisiklet kullanablicek boyda. Linkte satın alıp kullananların gör7şleri vardı. 135-145 cm boydaki çocuklar için çok olumlu görüşler var. Oğlum daha 125-130 cm aralığında. İlerde inşallah, teklifin için teşekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
İnternet sitesinde bütün modeller görünmüyo ama Decathlon mağazada 24 inç lastikli yol bisikletleri bizzat gördüm.

• Beğen
@Tuğrul Tomba
Uzun zaman daha buyuk bir ikitekere ihtiyac duymaz sanirim. Tabi maddi durum uygunsa bilemem :D Sahsen 10 yasina kadar 16" bir ikiteker kullanmistim :booo:
Su anki ikitekeri uzerinde degisikler daha uygun olmaz mi acaba?

• Beğen
Ben dahon katlanır bisiklet aldım çok verimli oldu gidon borusu sele borusu ayarlanıyor benim yaşıma gelene kadar bisiklet ihtiyacı şuan in çözüldü. Paylaşmak istedim. Arada bende biniyorum. Bu kadar bütçe ayırmaya gerek yok bence

@mehmetgacar Teşekkür ederim, üstte de dediğim gibi, boyu şu anda yeterli değil. İlerde işallah. Sağlıcakla.

@firestone Güzel, ilk fırsatta gidop bir bakmalı. Sağlıcakla.

@Tuğrul Tomba Ben bugün gidebilirim, hala duruyosa o model fotoğraf çekerim.

• Beğen
@CmlCLK Merhaba,
Evet aynı sen gibi, şu anda 16 " kullanıyor, sele borusunu yükselttim ve artık 20 " tam ona göre. Sağlıcakla.

@soneryen Merhaba, evet zaten nihai faktör bütçe, bende de o kadar yok zaten :D Paylaşım için teşekkür ederim. Sağlıcakla.

Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık bir yıl önce bu konuyu açmışım. Ama bugün Cyclist Türkiye'de Gürol Çaydaş röportajını okurken gördüm. Artık ülkemizde de 24 inch yol bisikleti var. Accell bisiklet memleketimize, Carraro ile bu kategorideki "sanırım" ilk bisikleti kazandırdı. Kendilerine buradan teşekkür ederim. Hayırlı işler, bol kazanćlar dilerim.

Şurada: (link)

@Tuğrul Tomba Ya çıldırmak elde degil. Bu bisiklete bugün başka bir konuda da rastladım. Bilgi edinmek istiyorum ama bu kadar mı zor boyutlarını yazmak. Kardeşim ne güzel bisiklet yapmışsın yazsana ölçülerini standover ne, kadro boyu ne, gidon kaç cm, cok mu zor bunları girmek.
Kaç yaşında çocuk için uygun , kaç cm boy olması gerek?

Ayrıca satış linki de bulamadım.

@Mehmetg.
Ne var hocam sizde?

@ilker Merhaba, benim oğlum 2010 doğumlu. 135 cm boyunda. Geçen yıl aramıştım bu tarz bisiklet. Ama burada da yazdığım gibi bulamadım. Biz de buradaki bisikletçiden 24 jant bir kron dağ bisikleti aldık. Bu bisikletten de dün gece dergiyi okurken haberim oldu. Ama artık o bisiklete ayıracak 1640 TL yok maalesef. Biraz daha büyüyünce 28 jant yol bisikletine geçer doğrudan. Satın almak için, sanırım, doğrudan bayilerine başvurmak gerekir. İnternet mağazalarına ancak düşecek galiba. Kazasız keyifli turlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ilker
Merhaba arkadaşlar.Oğlum 11 yaşında boyu 1.50 m bacak iç boyu 70 cm.Bu decathlondaki Triban 520 var xs veya s beden alsam olur mu acaba ? Başlangıç için.
Boyunun bu yaz 5-7 cm arasında uzamasını öngörüyorum.Yani yaz ortalarında boyu 155 cm olur.Hızlı da uzadığı için small 'mu alsak yada başka önerisi olan varsa onuda düşünebiliriz.
Saygılar...

@mühendis
İç bacak boyunu doğru ölçtüğünüze emin misiniz? 193 üm iç bacak 92 cm. Ve uzun bacaklıyım.

evet eminim ama şimdi siz böyle söyleyince şüphe ettim :) bir daha bakayım.Biraz bacak boyu uzun bizim oğlanın :)

Güngörler Bisiklette Fuji'nin çocuk yol bisikleti var. Geçtiğimiz hafta gördüm 11 yaş için nefis olur.

(link)

• Beğen
Geri