Scudo Sports

Claud Butler oxford 700 hakkındaki görüşleriniz

Scudo
@maodon
maodon, bu bisikleti alan arkadaşım 110 kilo civarında. :) Sadece seleyi değiştirdi. Daha önceden attığım fotoğrafı aradım ama bulamadım.
Ayrıca bisiklet çelik kadrodur.

@Tahir Keskin salcano excel ile bu bisikleti almak arasında kaldım arka bagaj kısmında 50 kiloluk birini de taşıyacağım hangisi daha iyi olur sizce ?

Salcano Excel'i bilmiyorum ama arka bagajda neden birini taşıyaacksınız anlayamadım. Tehlikeli değil mi?

• Beğen
Tepkiler: kkrryy
@Tahir Keskin 3 kmlik bir yol boyunca getir götür yapacağım ayda 1 veya 2 kez. Eğer jantları yamultmayacaksa başka bir sorun yaşamam yani anayoldan da gitmeyeceğim zaten.

Ayda bir veya iki kez binmeye taşır tabii. Dikkatli sürersiniz. En çok jantlara ve akorta zararı oluyor genelde yüksek ağırlığın. Kadro dayanıklıdır.

• Beğen
@Tahir Keskin bu ağırlığı taşırken rahat gidebilecek bir bisiklet var mı bildiğiniz veya önerebileceğiniz

Bu şekilde araştırma yapmadım ama forumda benzer konular vardır.

@maodon
ben 100 kilo olarak 1 sene bindim hiçbirşey olmadı.ayrıca hb sitesi mahalledeki esnaftan bile daha güvenlidir

• Beğen
Akşam verdim siparişimi tahminen pazartesi salı elimde olur 110 kiloyum -180 boydayım inşallah istediğim gibi bi bisiklet olur . Detayları - fotoğrafları hatta videosunu bile paylaşıcam buradan..

iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Kadro@maodon
Çelik

Ben sırtımdaki yük ile 80 kg yi geçiyorumdur kendim 75 kg yim bir sıkıntı olmuyor

Ender şeker

Yıllar önce almissiniz bisikleti hala memnun musunuz?

Bisikletim an itibariyle geldi. Kendim kurdum (ilçede olduğum için salcano fena paragözler) . . İlk izlenimim vintage normlarda bir bisiklet düşünüyordum tam istediğim gibi 2. özelliği ise oldukça büyük bu çok güzel. Daha kullanmadım . Akşam çıkıcam pide kuyruğuna bisikletle gidicem şimdiki hal güzel görünüyor. 110 kiloyum . Bütün izlenimlerimi aktaracağım .

Dosyalar

• vll.jpg
    vll.jpg
    138,2 KB · Okunma: 123
  • Beğen
Tepkiler: maodon
Hayırlı olsun @serhat akkaya. Bisikletiniz gerçekten çok güzel duruyor.

@serhatakkaya hayırlı olsun bilgi verirsen iyi olur

Bu gece saatlerinde detaylı bir şekilde yazmış olurum . Çok sağolun . Bol pedallı günler.

@odun
fiyatının üstünde bir bisiklet.tarzı hoş çok guzel hızlanıyor.ben başka tarza geçtiğimden dolayı elden cıkardım.verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız

Tekrar merhabalar ..

Bisikleti dün çokca sürdüm (64km) .İlk gözüme çarpan bisiklet büyük ve çok iyi hızlanıyor . akışı vs çok güzel . Tek sorunum vitesde 6. vitese geçtiğimde geçmiyordu dişliler onuda hallettim .

Bir arkadaşımla beraber 64 km yol yaptık çokda iyi oldu maşallah ama banamısın demedi 110 kilo olmama rağmen . Açıkcası uzun yol yapan arkadaşlarıma bile katılmayı düşünüyorum . Koltuğu pedalları çok güzel. Gece dönüş yolunda zorlandım karanlıkdan dolayı onuda verdiğim ışık siparişi ile çözeceğim

Almak isteyen arkadaşlar özellikle benim gibi kilolu arkadaşlar içinse güzel bir antreman aracı .

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Triban'ımı yağmurda, çamurda kullanmaya kıyamadığımdan bozuk havalarda işe gidip gelirken kullanmak için bu bisikleti, ikinci bir bisiklet olarak ciddi ciddi düşünmeye başladım. İkinci el fiyatları uygun gibi.

Geri