Scudo Sports

Cırcır böceğinin nasıl susacağını bilen var mı?

Cırcır böceği sesinden rahatsız olan arkadaşlar bu resmi sizin için çektim👍 Meğer bu elemanlar cırlaya cırlaya üzerindeki kabuğu değiştiriyorlarmış,buda o kabuğun fotoğrafı😂F905508F-04F3-4509-8295-CB1383DFD224.jpeg

Scudo
Meğer bu elemanlar cırlaya cırlaya üzerindeki kabuğu değiştiriyorlarmış,buda o kabuğun fotoğrafı😂
O zaman hak vermek lazım. Ben kendimi onların yerine koyuyorum da öyle bir kabuktan kurtulmak için bırakın cırlamayı, sabah akşam böğürürüm. Düşünsenize kabuğu bi bırakıyormuşum, Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüşeviriyormuşum. En iyisi mi ben cırlamaya başlayayım. Vazgeçtim cırlamaktan Kıvanç' a dönüşeceğim diye İlyas Salman'a dönüşürüm felan kalsın.Mazallah

Ortamdan cırcır yapacak şeyleri uzaklastirin.

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet TOPAL
O zaman hak vermek lazım. Ben kendimi onların yerine koyuyorum da öyle bir kabuktan kurtulmak için bırakın cırlamayı, sabah akşam böğürürüm. Düşünsenize kabuğu bi bırakıyormuşum, Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüşeviriyormuşum. En iyisi mi ben cırlamaya başlayayım. Vazgeçtim cırlamaktan Kıvanç' a dönüşeceğim diye İlyas Salman'a dönüşürüm felan kalsın.Mazallah
İlyas Salman da iyi.😂😂

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006

Sözüm meclisten dışarı biraz küfürlü ama aklıma bu geldi nedense. Umarım bebeğinizin sesinden rahatsız olan birileri yukarıda ki yöntemlerden birisiyle onu susturmaya çalışmaz.

Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve denize yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.
Sana sabah aksam birer doz esenler-bagcilar-güngören yaziyorum.

Geri