seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.870
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
O zaman hak vermek lazım. Ben kendimi onların yerine koyuyorum da öyle bir kabuktan kurtulmak için bırakın cırlamayı, sabah akşam böğürürüm. Düşünsenize kabuğu bi bırakıyormuşum, Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüşeviriyormuşum. En iyisi mi ben cırlamaya başlayayım. Vazgeçtim cırlamaktan Kıvanç' a dönüşeceğim diye İlyas Salman'a dönüşürüm felan kalsın.MazallahMeğer bu elemanlar cırlaya cırlaya üzerindeki kabuğu değiştiriyorlarmış,buda o kabuğun fotoğrafı😂
Olursa ekime olmaz ise kasıma kadar demek o. Bir yanlışı düzelteyim.Abi öyle bir yazmışsın ki şunu demek istedin ellaham: "If it happens till the end of october, if not till my d*ck"
Türkçe meali: olursa ekime olmazsa...... kadar![]()
![]()
İlyas Salman da iyi.😂😂O zaman hak vermek lazım. Ben kendimi onların yerine koyuyorum da öyle bir kabuktan kurtulmak için bırakın cırlamayı, sabah akşam böğürürüm. Düşünsenize kabuğu bi bırakıyormuşum, Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüşeviriyormuşum. En iyisi mi ben cırlamaya başlayayım. Vazgeçtim cırlamaktan Kıvanç' a dönüşeceğim diye İlyas Salman'a dönüşürüm felan kalsın.Mazallah
Ne yani İlyası beğenmeyip , Nuri Alço( Nuri Baba) olup, hepimize gazoz ısmarlayıp,içine karbonat mı katacan? İstediğin bu mu yani?O kadar mı yani![]()
![]()
Sana sabah aksam birer doz esenler-bagcilar-güngören yaziyorum.Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve denize yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.