Scudo Sports

Cırcır böceğinin nasıl susacağını bilen var mı?

Ultrasonik ses yayan koyucular belki işe yarar. Yaramaz ise ekime kadar sabredeceksiniz.

Scudo
Ultrasonik ses yayan koyucular belki işe yarar. Yaramaz ise ekime kadar sabredeceksiniz.
Abi öyle bir yazmışsın ki şunu demek istedin ellaham: "If it happens till the end of october, if not till my d*ck"
Türkçe meali: olursa ekime olmazsa...... kadar :snzdglsn: :D

Abi öyle bir yazmışsın ki şunu demek istedin ellaham: "If it happens till the end of october, if not till my dick"
Türkçe meali olursa ekime olmazsa...... kadar :snzdglsn: :D
Ahahahaha sözkonusu aydan bahsedildigini görünce buna biri damlar demiştim, kaçırmamışınız :)

Ahahahaha sözkonusu aydan bahsedildigini görünce buna biri damlar demiştim, kaçırmamışınız :)
Biliyorsun değerli dostum,bugünlerde forumda işler biraz kesat.
Biz de ne yapalım cırcır böceğinin bile yağını çıkarıyoruz :ssrtcbya:

Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve denize yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.İnsanlar borç harçtan ,gelecek kaygısından uyuyamıyor .Sizinkide dert mi?Yakındığınız duruma bakın .Siz galiba bu ülkede yaşamıyorsunuz .Uykusuzluk nedeninizi görünce anladım😁

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Onları susturacak tek güç kış..

Martıya oynuyorum.
+1
Goaakk gaaeek gaakkk.
Bilgi: sahile 20 km mesafedeyim. Yıllardır tepemizde dönüp duruyorlar. Beslenme kaynakları sahilden daha sağlam sanırım.

Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve denize yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.
Uyuyamamanız iyi olabilir.
O kadar dalga sesi, uyuduğunuzda adamı işetebilir.:hımm:

Bırakın bağırsın hayvan ya,yoksa nerden bileceğiz ağustosun geldiğini☺ ''ağustos böceği bağırmazsa çatlar'' derdi rahmetli annanem.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
images (2).jpeg
Yalnız 5 adet diyor, kulaklarda birer delik var onu çözemedim.

269686 dosyayı görüntüle
Yalnız 5 adet diyor, kulaklarda birer delik var onu çözemedim.
Ben cözümü kulak tikamayla denemek istemedigim icin benim isime yaramaz. Cözümü cok merak ediyorsaniz alip denemeniz lazim, baska cözemesiniz. Iyi düsünün iki de burundelikleri var etti 4, 5. bulmak icin bence Pamuk olayinida bir gözden gecirin derim. :D :koptum:

Ben cözümü kulak tikamayla denemek istemedigim icin benim isime yaramaz. Cözümü cok merak ediyorsaniz alip denemeniz lazim, baska cözemesiniz. Iyi düsünün iki de burundelikleri var etti 4, 5. bulmak icin bence Pamuk olayinida bir gözden gecirin derim. :D :koptum:
Şikayetçi olan sizsiniz, önce ben size tavsiye ettim estağfurullah önce büyükler 😀
Yani benim ironiyi bana yapıyorsunuz ama olmuyor taklite düşüyor 😀

Alternatif çözümler var.

(link)

Ancak bu eve giren böcekler için geçerli. Ayrıca cırcır böceği farklı türler için kullanılmaktadır. Ağustos Böceği, ocak çekirgesi, ev çekirgesi vb. Bunlarda kendi aralarında pek çok türe ayrılır. Eger sorun ağustos böceği ise açık havada yasadigi icin bunu susturmak mumkun degildir :)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Cırcır böcekleri de kendi forumlarında diyormuş ki: Şu insanlar ne kadar çok inşaat, araba, müzik, bağırma çağırma gürültüsü yapıp ağaçları ormanları katledip heryeri beton yığınına çevirererek evimizi ocağımızı elimizden alıyor haci; bunların gözünü nasıl doyurup sesini kısıcaz :)

Geri