Abi öyle bir yazmışsın ki şunu demek istedin ellaham: "If it happens till the end of october, if not till my d*ck"Ultrasonik ses yayan koyucular belki işe yarar. Yaramaz ise ekime kadar sabredeceksiniz.
Ahahahaha sözkonusu aydan bahsedildigini görünce buna biri damlar demiştim, kaçırmamışınızAbi öyle bir yazmışsın ki şunu demek istedin ellaham: "If it happens till the end of october, if not till my dick"
Türkçe meali olursa ekime olmazsa...... kadar![]()
![]()
Biliyorsun değerli dostum,bugünlerde forumda işler biraz kesat.Ahahahaha sözkonusu aydan bahsedildigini görünce buna biri damlar demiştim, kaçırmamışınız![]()
Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.İnsanlar borç harçtan ,gelecek kaygısından uyuyamıyor .Sizinkide dert mi?Yakındığınız duruma bakın .Siz galiba bu ülkede yaşamıyorsunuz .Uykusuzluk nedeninizi görünce anladım😁
Uyuyamamanız iyi olabilir.Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve denize yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.
Arkadaslar yatak odamin cami denize tarafinda ve denize yakin oldugu icin geceleri dalga sesinden uyuyamiyorum, bana lutfen yardimci olun denizin dalga sesini yada dalgalari nasil durdura biliriz? Bu circirböceginden daha önemli lutfen acilen yardimlariniza ihtiyacim var.

Ben cözümü kulak tikamayla denemek istemedigim icin benim isime yaramaz. Cözümü cok merak ediyorsaniz alip denemeniz lazim, baska cözemesiniz. Iyi düsünün iki de burundelikleri var etti 4, 5. bulmak icin bence Pamuk olayinida bir gözden gecirin derim.269686 dosyayı görüntüle
Yalnız 5 adet diyor, kulaklarda birer delik var onu çözemedim.
Şikayetçi olan sizsiniz, önce ben size tavsiye ettim estağfurullah önce büyükler 😀Ben cözümü kulak tikamayla denemek istemedigim icin benim isime yaramaz. Cözümü cok merak ediyorsaniz alip denemeniz lazim, baska cözemesiniz. Iyi düsünün iki de burundelikleri var etti 4, 5. bulmak icin bence Pamuk olayinida bir gözden gecirin derim.![]()
![]()