Scudo Sports

Cırcır böceğinin nasıl susacağını bilen var mı?

Şşşşt çocuk uyuyor. Ayıp ama senin yaptığın. Koskoca cırcır böceee olmuşsun. Biraz kendine çeki düzen ver. Ayıp oluyor ama

Bunları dedin mi o böcek bir içerlenir, derin içli bir nefes çeker. Sonra kendini kaldırdığı gibi doğru meyhaneye, sigaraları peş peşe yakar, bu efkar bu dert onu götürür merak etme :D

Scudo
yakalayıp ağızlarına ve kulaklarına damlalıkla 3 damla genta damlası damlatın susacaklardır veya bulundukları yere geyik idrarı serpin susacaklardır!

4 yıl önce açmışım okuyunca vay bea dedim :rolleyes:. Şuan öyle bir derdim yok buyursunlar istedikleri kadar cırlasınlar ki birinin sesi uzaktan hala geliyor. Baktım çare bulamıyorum bende uyum gösterdim artık alıştı kulak pek rahatsız etmiyor. :harika:

Seçimden iki ay önce, burada asfaltlama çalışması başladı. Seçimden bir kaç gün önce çalışma bitti. Şimdi tekrar aynı yerde yine çalışma başladı. Bu nasıl birşey anlamadım. Akşam trafik durduktan sonra başlıyorlar. Sabaha kadar devam. Hatta gecenin bu vaktinde asfalt delme makinesini çalıştırdılar. İnanabiliyor musunuz? Sabaha kadar uyuyamıyorum. Pencereyi kapatsam sıcaktan uyuyamıyorum. Pencereyi açık bıraksam iş makinelerinden uyuyamıyorum. :acpsnr:

Bir yol çalışması iki ayda nasıl bitmez? Asfaltlanmış yol, tekrar neden asfaltanır? Onu da anlamadım. :confused:

Demek istediğim, bu iş makineleri yerine keşke burada da cırcır böceği ötseydi.

Gece sessizliğinde içeri sivrisinek girmesi pahasına camı açıp cırcır seslerini dinliyorum. Yazı bile bu yüzden seviyorum neredeyse. O yüzden bu canlıyı sevin, ortalığı zehirletmeyin

Basligi gorunce inanamadim. Circir bocegi olmasa şu an lafonten unlu bir masal yazarı olamazdı

Bak aklıma yeni geldi. Madem sürekli cırlıyorlar sende pasif durma sende cırla. Hadi bakalım gücü yeten yetene :D Eğer o sabrı gösterebilirseniz en sonunda eeehhh yeter be kafam ağrıdı ne ses varmış arkadaş, hem borazan gibi hemde hiç susmuyor deyip arkasına bakmadan gidecektir :D

Onlarda pil var. Pili bitince kesin susar.

Evimin balkonuna 5 metre mesafede bir çam ağacı var yüksekliği ise bizim evin yüksekliğinden daha fazla. Bu çam ağacında ise küçük bir kuş yuvası bulunmakta. Bu kuş yuvasını kargalar yapmıştı biz ailecek bunları izleyip yemek filan veriyorduk çok tatlılardı. Şimdi ise karganın yavruları filan derken ses artmaya başladı başlarda her şey güzeldi aslımda. Şimdi ise akşam uyurken pencereyi açık tutamıyorum öyle bir sesi var ki gördüğünüz tatlı rüyayı anında kabusa çevirir.
Bazen yavruları ile selfoni yapıyorlar uyku filan kalmıyor şimdi düşünüyorum da çırcır böceğı olsa ne güzel olurdu bazı şeylerin değerini bilmek gerekiyor

@mariokaldato Başka bir böcek kullanırdı diye düşünüyorum :D @chuck_schuldiner baş edebileceğimi sanmıyorum bu sefer beni apartmandan kovarlar, alın bu deliyi diye :koptum: @Pamuk Bana damdan düşeni çağırın diye buna derler işte. Yani umudunuzu kaybetmeyin belki yeni doğan yavrular ayrı eve çıkmak isterler anne baba da sessiz sessiz otururlar :kptmya:

Susturulamaz ki o hayvan sadece başka ağaca kaçmasını sağlamak gerek. Ben genelde hafif su darbesiyle yolluyorum öbür ağaçlara gidip konup orada ötüyor :)

Evin önünde iki ağaç var. Yaklaşık 30 40 tane cırcır böceği var. Saymadım tahminim. Suyla kovmayı denedim. Geçici süreliğine işe yarıyor. Ama geri geliyor böcekler. Artık delirmek üzereyim. Durmadan cırlıyorlar.

Evin önünde iki ağaç var. Yaklaşık 30 40 tane cırcır böceği var. Saymadım tahminim. Suyla kovmayı denedim. Geçici süreliğine işe yarıyor. Ama geri geliyor böcekler. Artık delirmek üzereyim. Durmadan cırlıyorlar.
Hocam aksine bende cırcır böceği sesi ve hafiften köpek havlama sesiyle çok iyi uyuyorum.Kendinizi müziğin ritmine bırakın 😁

Geri