Scudo Sports

cipollini

Tepki
33
(link)

arkadaşlar mcipollini marka bu bisikletten satın almak istiyorum ama ne fiyatı hakkında bilgim var nede türkiyede satılıp satılmadığı hakkında bilgim var ayrıca bu bisiklet 105 kg ı taşırmı:D yardımcı olursanız sevinirim

Scudo
Bisikleti nerede kullanacaksın? tur amaçlı alacaksan tavsiye etmiyorum, rüzgardan çok fazla etkilenirsin, kullanışlı gözükmüyor böyle bir kullanım için.
Bu arada 105kg ı taşır:)

• Beğen
Tepkiler: güven aktaş
(link) yolda kullanmayı düşünüyorum bursada oturuyorum inegöl orhangazi karacabey gibi yakın yerlere gideceğim o zamana karşı bisiklet o olmasada üsteki model olabilir

Nasıl almayı düşünüyorsun peki, türkiyede distribitörlüğü falan yok

kilo verme açısından seni kamçılıyacagını ve hergün düzenli biniceğini düşünüyarsan 10 milyarda olsa ver al.ama şunu unutma bisikletin pek çok yeri kilodan ötürü aşınıcak.Ayrıca bu bisikletlerin amacı hızdır ve sen 105 kilosun ters orantılı.Kısaca kendini daha iyi hissediceksen ve kilonu vermende sana yardımcı olur diyorsan düşünme al.

• Beğen
Tepkiler: güven aktaş
Ünlü bir italyan markasıdır.Fotoğraf RB 1000 modeli olup yurtdışı satışı 16.000 $.İnternet üzerinden Türkiyeye satışı yoktur.Türkiyeye İtalyadan daha yakın satış noktası da yoktur.105 kilo olduğunuzu ifade etmişsiniz,aşırı bir kilo değil ancak bu tip yol/yarış biskletleri için fazla.Hevesiniz kırılmasın bu tarz bisikletler ülkemizde fazlasıyla var.Specialized va cannondale bu tasarıma en yakın olanları.Fotoğrafını eklediğiniz bisiklet zamana karşı için özel dizayn edilmiştir.2010 yılında Giovanni Visconti (ünlü italyan zamana karşı bisikletçi) mcippolini bisikleti ile fotoğrafı var.Böyle işte.
(link)

dilim tutuldu ..boyunuz ve bacak uzunluğunuz bu bisiklete uygun ise sorun yok tabi 100 kilo iseniz arkada tellerin olmaması avantaj bi arkadaşım 100 kilo idi süratli bisiklet kullanır 400 km lik etabı 19 saatte sığdırdı ama iki kez arka telleri attırdı ağırlığa dayanamadı arka teller..http://www.mcipollini.com/images/uploads/collezioni/rb1000-04.jpg

tam bir zamana karşı asfalt canavarı düz asfaltta değerini çok iyi verir şahsen bu bisikleti asla stabilize yola sokmam ne de sert düz toprağa ...yazık günah...

Geri