Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.731
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Helal be. 250 lik scooter gibisinSayın @Cüneyt TURAN emin ol oradan pek araç geçmiyor.
125 cc'lik motorla iki genç vardı çıkan. Az gidip motoru soğutuyorlar. Üçüncü defa yanlarından geçerken "valla helal olsun abi bu sıcakta" diyorlar.😅
@Cemal Ç. dostum haklısın senin sıcakla imtihanına şahitim helalin var.Sayın @Cüneyt TURAN emin ol oradan pek araç geçmiyor.
125 cc'lik motorla iki genç vardı çıkan. Az gidip motoru soğutuyorlar. Üçüncü defa yanlarından geçerken "valla helal olsun abi bu sıcakta" diyorlar.😅
Cemal'a "Delisin" diyemedin de böyle mi dedin?@Cemal Ç. dostum haklısın senin sıcakla imtihanına şahitim helalin var.![]()
o aksiyonda bende vardımCemal'a "Delisin" diyemedin de böyle mi dedin?![]()
Elmadağda zirve yapmamışsın.Ciddi yokuş fobisi olan biriydim. Son 2 senedir korkuları yendim ve zayıfladım. İişler değişti.
Şimdi canım sıkılınca Konya Yolunu çıkıyorum. Dün akşam değişik oldu. Dedim ki kısa 3-5 km lik bir çıkıp geleyim hava alayım.
Çukurambar dan Meclise kadar gittim tam geri dönecektim ki hadi Kuğulu yapayım dedim. Kuğuluya geldim tam dönecektim ki Seğmenler Parkı nı çıkayım, baktım Köşk e kadar geldim. Artık dönmeyip tersten Atakule ve Hoşdereden Çukurambar yaparım derken Atakulede yine gaza geldim. Yıldız kavşağı, Doğukent Bulvarı, Panora derken Konya Yolundan Dikmen, Dikmenden Malazgirt Bulvarından Çukurambar a güzel bir iniş ile bitirdim.
(link)
parça parça 1 kilometrelik ortalama %10 eğimli segmentler karşılayacak sizi genel ortalaması(elmadağın) %7-8 eğim olması lazım. Ben nata vega tarafından tırmandım beynam bala yolu tarafı daha sert diyorlar yokuşları orayı deneyemedimElmadağ tırmanışı harbi tırmanış mı eğim ne düzeyde tecrübeli birileri bilgilendirirse rotamı oraya çevirip bir keşfe çıkmak isterim şahsen![]()
Yalnız ben burayı tırmansam kendimi TDF'da Mont Vonteux'u tırmanmış Wout Van Aert gibi hissederimparça parça 1 kilometrelik ortalama %10 eğimli segmentler karşılayacak sizi genel ortalaması(elmadağın) %7-8 eğim olması lazım. Ben nata vega tarafından tırmandım beynam bala yolu tarafı daha sert diyorlar yokuşları orayı deneyemedim![]()