Scudo Sports

Çift Amörsörlü Modifiye Ninja 2

@mariokaldato sen de haklısın, belli bir nesil ironiyle haşır değildi tabii, ancak kendi hayatının en büyük çelişkisinin "ironi" olduğunu iddia eden had bilmezler de azımsanmayacak kadar fazlaydı!

Scudo
@Anonim
Aahahaha yine başladin " müşteri hizmetleri Türkçesi" ile konusmaya . Sinirlenme bende sizler gibi halkin arasindan çıktim. Yok la çikamadim hala ahahah :D :D

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@mariokaldato Gerçekten sinirlendiğimi mi düşünüyorsun merak ediyorum? "Hikaye" yazarken belki doğru düzgün bir iki cümle kurarsın diye ilham vermeye çalışıyorum ama nerdeeee!

@Anonim
Bence sinirlendin :D cunku entel güruh sinirlenince en çok Türkçesine ehemmiyet gostermeye başlar :D

@mariokaldato Küfürlü karikatür falan paylaşsam daha çok severdin değil mi beni, sizden olurdum yani o zaman, halktan biri yani?

12670791_979564412080840_1572044310188306268_n.jpg unutma , ünlü düşünür buda demis ki " Avam görünmekten kaçınmak avam olmanın bir belirti süreçselidir tarihsel izdüşüme entellektuel baktığımızda "

@Anonim
Ok canim. Mersi dusunecegim bunu

@mariokaldato bu arada tekamul değil tekabul ;)

aydemir akbaş deyince biz de şey sandıydık....:D:D

Yahu şu herif artık gına getirilen hep benzer konu başlıklarından sıkılanların uğrak yeri olmaya aday. Devam dostum....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mmehmedd
:D yorumdaki "Bu herif " ben oluyorum sanirim . Tesekkur ederim ilgine. Bildirim gelmedi ondan yeni gördum

@mmehmedd
Muhim degil dostum

Yeni yazim tamamlanmak uzere :)
aviary-image-1496954839447.jpeg

received_1717998055173675.png

Raşit dostum 70 'lerden geldiğim için ,80 'li yılları eleştirmiştim
Ninja minja tüketilmiş,ile devam eden lirik bestemiz
Karşı duruş bende asla bitmez sanatçı ne sağcıdır ne de solcu
Yolcudur kısacası ,onun için yola geldim.

Geri