Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

ÇOK SEVİNDİM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Scudo
Bir buçuk yıl sürse de haklı olanın hakkını alması güzel bir şey. Üstelik kendinizle beraber bu tarz durumlarda diğer iki tekerlere emsal teşkil edecek bi dava olması ayrıca sevindirici. Gözünüz aydın:)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Ben de Bağdat caddesinde ilerlerken mini countryman tipi bir aracın aniden açılan kapısına çarpmama -vallahi abartmıyorum- 1.5 cm kalmıştı. Arabadan çıkan primata Alman mühendislerin dikiz aynasını süs olarak koymadıklarını söylediğimde orasının araba yolu olduğunu söyledi ve ikimiz de çekip gittik (çekip giderken adamın yedi ceddini içimden bir güzel andım). 2918 sayılı kanunun 46. maddesine (bisikletlerin sağ şeritten gidebileceğini dair madde) bakmak bu kadar mı zor be! "Bura araba yolu" demek işlerine geliyor tabiki bu primatların ülke bunlarla dolu maalesef. Size de geçmiş olsun tez zamanda semere çıkarsınız inşallah.

Öncelikle iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler..

@avcioglu Doğrudur, aynen öyle..

@Ahmet Fidancı ceza ertelenmeyecek. Zaten önceden ertelenmiş bir cezası vardı.

@Tuzlu_Fıstık teşekkürler dostum :)

@hamlet2006 istediğim karar en başta ceza almasıydı.

@isosel dava sonucunu telefonla avukatımdan öğrendim. Açıkçası ayrıntıya hakim değilim. Malum kazadan dolayı olmasa avukat arkadaşım söylerdi diye tahmin ediyorum. Bir de ehliyetine el konuldu.

@Ozy Maddi manevi dava açacağız. Açmamızın sebebi sebep olduğu maddi zararların ve avukat masraflarının karşılanması.

@aeneskral Karşı taraf duruşmaya gelmedi, muhtemelen tebligat gittiğinde suratı değişecektir.

@1dost ben de emin değilim.

@İbrahim A.

2010 Romanya Bükreş'teyiz. Eşim ile birlikte Bükreş'in merkezi bir noktasında Bükreş üniversitesinin yakınında pedallıyoruz. Kaldırımda bisiklet yolu bitiyor ve sürmeye devam ediyoruz. Eşim (AnneF) kaza ile bir bayana çarpıyor. Tam bayan bağırıp çağıracak eşim yerdeki bisiklet yolu izini farkediyor (bisiklet yolu tekrar başlamış ve farketmemişiz) ve bayana eliyle burası bisiklet yolu diye işaret ediyor. İşte medeniyet ve medeni insan; bayan özür dileyip kenara çekiliyor ve eşimde kendisinden özür diliyor, yolumuza devam ediyoruz. Bizim memleketimizde ise ehliyet sahibi insanlar bisikletin daha bir ulaşım/taşıt aracı olduğunu bilmiyor. Fakat biz bisikletlier olarak kafalarına vura vura öğreteceğiz, başka yolu yok...

Geri