Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

Scudo
@İbrahim A. Kusura bakmayın, ve dediğinize göre hem 5.5 ay hapis hemde 4500tl ceza ikisini birden yapacaklar değil mi

Harika bir iş başarmışsınız :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Hayvana çarpınca da bu ceza veriliyor bee. Adam resmen biçmişti arkadaşları. Büyük ihtimalle ceza ertelenecek. Ertelenmemeli ve para cezası da uygulanmalı.

Belki çoğumuz böyle bir durumda aman boşver allahın bulsun deyip allaha havale ederdik ama arkadaş sağolsun üstüne gitti ve kazandı.belkide suç bizim ve bu konuda duyarsızlaştıkça hakkımızı aramadıkça hep ezilen bizler oluyoruz mağduruz.@İbrahim A. Gerçekten seni tebrik ederim

• Beğen
@İbrahim A.
Verilen karar, tam olarak beklediğiniz veya istediğiniz bir karaymıydı?
Davayı kazandığınıza sevindim.

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun ve kazanmanıza çok sevindim.

Başlığı baştan sona okudum ve gerçek manası ile o insan müsvettesinin yapmış olduğu savunmaya akıl sır erdiremiyorum. Yahu hadi bu böyle desteksiz sıkıyor bisiklet le sollamışlar filan diye de orada polisi,savcısı hakimi felan bir durup bu nasıl savunma sen bizimle (herkesten özür dileyerek yazıyorum) D....k mı geçiyorsun demiyor mu ?

Vay be ne günlere kaldık daha neler işitecek bu kulaklar...

• Beğen
Gözünüz aydın. Çok güzel bir haber. Yeni bir başlık açılarak forum hesaplarından sosyal medyada paylaşılsın elden elden yayalım.

• Beğen
@İbrahim A. çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun herkesi. Hapis cezası daha önceki sabıka kaydı ve şartlı salıverilmesinden mi kaynaklı bilginiz var mı? Ayrıca bunu paraya çevirmediler değil mi kesin yatacak yani?

• Beğen
geçen hafta aklıma gelmişti de, başlığı bulamamıştım. çok sevindim sizin lehinize sonuçlanmasına, ancak ceza biraz değil mi?

zararınızın tazmini için tazminat davası da açacak mısınız ayrıca?

• Beğen
@İbrahim A.

ohhh duruşma karara bağlandıktan sonra "ben kuralları biliyorum" lafını hatırlatsaydınız andavala. birde tipini görmek isterdim o anda. karar anında.

• Beğen
Ufacık adalete yaklaşan bir sonuç nasıl da içimize su serpiyor . Bir de tam bir adalet olsa nasıl huzurlu bir toplum oluruz düşünemiyorum . Bu tip bencil insanların böyle başıboş davranışları olmayacağı gibi biz de adalete güven içinde başımıza bir hal geldiğinde kendine güven içinde hakkımızı arardık. Hayal edemiyorum bile.

• Beğen
Çok sevindim sonuca, umarım diğerleri de bu kararı görüp, bu tarz olaylara benzer kararlar verirler. Ben de dava açacağım herifin tekine, hiç umudum yok ancak yine de dava edeceğim. Adalet sistemi çok kötü işliyor malesef.

Geri