ALLAH Korusun , Bu Aradaa Ne Farkederki ? Kaza Kazadır [emoji1] Aradaki Tek Fark Kafayı Toprağa Toslamak Asfalt'a Toslamaktan İyidir... Ama Ağaca Toslarsan Ne Olur Bilemem. ALLAH Muhafaza Etsin... Kaza Kötü Bir Tecrübe.
Arkadaşlar Hepiniz Sağ Olun Var Olun; Bu Ağrılı Sızılı Günümde Çok Güzel Morel Verdiniz . İyiki Varsınız Bisiklet Forum Ailesi Hepinize Çok Teşekkür Ederim BİSİKLET FORUM AİLESİ [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji2]
bu mazgallar benim de korkulu rüyam.geçende bende girdim mazgala ama eni dar bir mazgal olduğu için tekerlekler de büyük olduğundan hem ön hem arka teker girmesine rağmen herhangi bir düşüş yaşamadım.size çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun acil şifalar bu mazgallar kare şeklinde olsa iyi olur birkaç kez takıldım ama önemli bir düşme yaşamadım, hız herzaman tehlikeli benımde 2-3 önemli kazam oldu hepsinde hız vardı
11 gün öce cumartesi günü çok özlemiş olduğum bisikletimle zeytinburnundan çıkarak kısa turlamak istedim sultanahmete tırmandıktan sonra dönüşe geçtim saat yaklaşık 5 gibi gülhane çok kalabalık diye tramvay yolu üzerinden sirkeciye doğru inerken araç trafiğine kapalı olan bölgede hemen arkamda sarı taksiyi farkettim panikleyerek sağa atmaya çalıştım ancak binlerce kez özellikle dikkat ederek çarpraz geçtiğim tramvay rayları lastiğimi kaptığı anda fırlayarak bisikletin üzerinden uçtum 20 km kadar süratim vardı ekranda en son hatırladığım o kadar yavaş olmam rağmen hasar büyüksağ omuzum parçalı kırık. 3 genç bisikletçi arkadaş arkamdaymış gelip beni toparladılar 5 dk kadar dinlendim ağrılar çıkmaya başladı ambulans çağırdılar bisikletimi ve ekipmanları kask gözlük eldiven vs oradaki otele bırakmış görevliler derhal en yakın olan haseki hastanasine ama hızla giden ambulans ve aşırı ağrılarla bağıra bağıra gittik resmen yoldaki tüm kasisler zıplamalar inanılmaz şiddetli ağrılara neden oldu neyse acilden girdik tomografi ve röntgen çekimi zor geçti dik duramıyorum röntgendeki sağlık görevlisinin kaba tavırlarıyla kötü durumdaki kırığı görüntüledik askıyla sabitlenen rahatsız bir pozisyonda zor geçen geceler oturup kalkarken olan ağrılar vs zor süreç arkadaşlar parçalı kırık ollduğundan heyet gördü şu an ameliyatlık değil denildi ama ben çevremden danışarak bir travmatoloji prof tan randevu alıp ilk mesai günü kendisini görmeye gittim o da aynı şeyleri söyledi biraz içim rahatladı haftasına tekrar film çektirip gittim durum toparlanmakta fazla teknik detay veremiyorum ama cidden tehlikeli bölge kırığı inşallah ameliyata gerek kalmaz sadece sabit ve sabırlı durmak gerekiyor şu an için gerekli zengin gıdalarla beslenip atlatmaya çalışıyorum bisiklette kadroda çizik bile yok sele köşeden 2 cm kadar yırtılmış gidon bandım biraz yırtılmış ayrıca tiagra vites kolum eğilmiş durumda ayrıca shimano eldiven parçalanmış kaskımda çizik bile yok durum budur arkadaşlar kaza anı daima gözümün önüne geliyor biraz soğumuş durumdayım bisikletten maalesef bana yardımcı olan o 3 hızır gibi yetişen gence teşekkürler sizlerinde dualarınızın faydasına inanıyorum kimsenin başına gelmemesini dilerim