Scudo Sports

Ciddi bir kaza geçirdim...

Scudo
Geçmiş olsun.En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanız temennisi ile ...

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
@kaskreis
İnşaAllah Dostum

@enes_vl

Dikkatime Güvenirim ama Kader Önüne Geçilemiyor. ALLAH Kimsenin Başına kaza bela Vermesin AMİN..

@Yıldıray55
ALLAH Razı OlsunTeşekkürler..

@Furkan TK
Amin Arkadaşım Tekerine Taş Değmesin..

@Anonim

Teşekkür Ederim İnanki Kazayı Görsen Ödün Kopardı! Ayrıca Kask Olmaydı Kafam Karpuz Gibi Dağılacaktı, Olmasına Rağmen Yüzümü Çok Şiddetli Bir Şekilde Yere Vurdum 5 10 sn. Şuurum [emoji33] Kapalı Caddedenin Ortasında Kala Kaldım Sağolsun Bir Bayan Hastaneye Yetiştirdi Beni..

@Kerryn
Teşekkür Ederim

@yusufgs3625

ALLAH Razı Olsun..

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@azizakgn

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Milleti Nasıl Baktığı Umrumda Değil, Benim Canımı Kask Kurtarıyor. Kişilerin Bakış Acısı Değil.! Sen Sen Ol Bakkala Kask'sız Gitme Tecrübeyle Sabit... ALLAH Kimsenin Başına Böyle Bir Kaza Vermesin Korkunçtu..

@Raad

Teşekkür Ederim, İnşaAllah Bedeninde Kazadan Kalıcı Birşey Olmamıştır Boynum Ağrıyor [emoji17]

@kaskreis
Bırak Bulaşma Zaten Gereksiz Boş İnsan Boş Muhabbet? Bir Gün Kafasını Bir Yere Vurursa Sen Aklına Gelirsin..

@gmfaruk
Teşekkür Yavaş Yavaş Geçiyo..

@Ahmet Ayaz
Sağolsun..

@Rusengrgnl
Teşekkür Ederim

Verilecek Sadakamız Varmış Kask Olmasına Rağmen Suratımı Asfalt Vurduğumdaki Acıyı Anlatamam [emoji58]

@DevilBeen
Teşekkür Ederim

Dikkatime Güvenirim Ama Takdir Tedbiri Bozuyor..

@Kaplan53
Teşekkür Ederim

Hızlanmalısın İlk Halimi Görsen Eve Dönerken Kask Alırdın.!!!

@İbrahim YÜCEDAĞ
Valla 5 'te Açsan Türkiyede Bisikletliye Saygı. Bi Anlayamadı Şöförlerimiz, Bizim Kaportamız Bedenimiz [emoji35]

@boldplot
Sağolasın Arkadaş..

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Kazanın nerden ne zaman geleceği belli olmuyor ben de dün boş yolda arkama bakarken dengemi kaybedip nasıl olduğunu anlamadan ön frene basarak kaldırıma uçtum.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
@nonsteril
Anlamaları İçin Bol Bol Kaza Ve ölmemiz Lazım Türk Sistemi Böyle Çalışıyor.!! Maalesef [emoji34]

@becoca
Teşekkür Ederim Dostum İnşaAllah..

@Volkan AYAZ
İnşaAllah Volkan..

@gokalp74
Geçsin Hemen İnşaAllah Belim Kötü Dostum Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@ACAKIR
Teşekkür Ederim Valla Dostum Takdir Tedbiri Bozuyor... Bilen Bilir Çok Dikkatliyimdir Ama Kaza İşte Kötü Bir Tecrübe..

@deadlistcach
Teşekkürler.

@epsilon91
Aynen Dostum Kaza Anlık..

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri