Scudo Sports

Ciddi bir kaza geçirdim...

Scudo
Yine kaskın önemini belirten bir olay.Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Verilmiş sadakan varmış kardeş büyük geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
@TuzluNişasta52
Teşekkür Ederim. Çok Şükür Yıllardır Bisiklet Kullanırım Kasksız Bisiklet Kullandığım İki Elin Sayısını Geçmez..

Arkadaşlar Kötü Bir Tecrübe Yaşadım, ALLAH Kimsenin Başına Böyle Bir Kaza Vermesin. Kask'sız Bisiklet Kullanmam Kask Sayesinde Sizlere Buradan Yazıyorum.!

Yok Kask Çirkin Duruyor, Komik Duruyorsun, Kafandaki Ne Öyle ? Nelerle Karşılaştığımızı Biz Biliyoruz, Saçma Sapan Yorum Yapan Aldırış Etmeyin... Kafamı Yere Vurduğumda Yaşadığım Acı Korkunç Bir Tecrübeydi.

@buhari altıntaş
Teşekkür Ederim İyileşsemde Bisiklet'e Binsem..

@haaldemir
ALLAH Razı Olsun Tekerine Taş Değmesin AMİN..

@muzaffer KOCABAŞ

insanların gülmeleri alay etmelerine verilecek cevap,benim yaşantım o kadar ucuz değil deninecek,
istanbulun alt yapısı olmuş yengen,mtb 've yolda tehlikede ,kasis desen bol ,asfalt çukur desen bol,mazgalların araları açık,alt yapı rezalet,asfalt üstünde giderken sarsıntıdan beynin olur muhallebi,adam gibi kaymak asfalt gören varmı,tek tük bazı yerlerde,peki nedir çare ,belediyeler zengin olacak ,asfaltın kralını dökecekler yılda bir onarım olacak,bir asfalt döküyorlar,1 sene sonra ağzı burnu bi tarafa gidiyor,mazgallar sağda olmayacak kaldırıma sokacan ,kaldırımla bütünleştirecen yayaların düşmemesi için önlem alacan , sağı takip eden bisikletli tek bir mazgal görmeyecek ,keza mahalle aralarıda ,bir sürü ara sokaklar hepside berbat ,yol düz olmaz balık sırt olur ,yol üstünde yama yaparlar kasis olur ,kasisi olmayan yollara hasret kaldık,asfalt üstünde çukur olmaz.maşallah istanbul sokakları 100 üzerinden sıfır alır,belediyeler fakir kaliteli asfalt dökemezler.

Abi Yol Bisiklet'i İle Yaptım Kazayı Mtb İle Çıkmamıştım Yola (keşke Çıksaydım bu Kaza Olmazdı) İstanbulda Yol Bisiklet'i Kullanılacak Şehir İçinde Bir Yol Yok? Yol Bisikleti İle Her An Tehlike Altındayız Bunu Çok İyi Anladım [emoji35]

Abi Bide Bütün bedenim Çok Şükür Kas, Normal Biri Yapsaydı Köprücük Kemiği Kesinlikle Kırılırdı

@muzaffer KOCABAŞ

mazgallar bela zati, anadolu yakada mazgalların bol olduğu sahil yolları ile işim yok artık,beykoz ,yuşa ,riva tedavülden kalktı,bu aralar erenköyden viaporta ,kayış dağı eteklerinde mazgal fazla yok,aydos güney keza ve viaporta iniş ,
muzaffer biliyorsun benim etaplar hep fikstir özellikle kışın,göçbeyli-bıçkıdere-oruçoğlu ulupelit-ahmetli dönüş aynı.mazgal buralarda yok...bostancı kaynarca tedavülden kalkalı çok oldu,bu kiptaş taraflarında tek tük mazgal var.başıbüyük tedavülden kalktı keza dudulludan şile yolu ordan bıçkıderede.belgrad ve garipçeye gitmeyeli epey oldu,bi ara kilyos yaptım ama sıkıyor o yollar beni,nerde sessizlik ben ordayım.

Müsaid Bi Zamanda Katılıcam Tur'a İnşaAllah Özledim Rampaları, Mazgalsız Turlarını Abi :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@muzaffer KOCABAŞ

sıralı mazgallar üzerinden atakta risk var ,ne yapılabilirdi yavaş girilirdi,ve akabinde mazgalların açık olduğu yerde arkaya bakarak sollama yapılırdı,mazgallar art arda sıralı ise illaki birinin arası açık olabilir,ve senin yolun tekeri girer,yol bisikletinde çok dikkat edecen.özellikle avrupa yakada olanlar.anadolu yakada daha önce söylediğim yerlerde mazgallar var ,oralar ile işimiz kalmadı,istanbuldan uzaklaştıkça risk azalıyor.

Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın inşallah. Kendinize dikkat edin bundan sonra.

Geçmiş olsun.

Bisiklet üzerinde iken tecrübe ettiğim en önemli şey yola odaklanmak ve sakin bir sürüş. İnanın hem daha zevkli hem daha sağlıklı oluyor.

Çok geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsınız.

Çok geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsınız.

@Kudret Kurtcebe
Kudret Abi. Mazgallar üstü Kapalı Olanlardan, Çubuk Çubuk , Boşluklu 3-4 cm Arası Boşluklu Olanlardan Değil Abi !!! Benim Geçtiğim Mazgal Şöyle

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/75906570c18fe2890ddabfa73aa88e40.jpg

@muzaffer KOCABAŞ

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/70b936e4e79a3025a8ec8a9e78e38788.jpg

Bu TarzMazgal'dan Kesinlikle Kontrollü Geçerim Ve Asla Atak Yapmam..

@Hüseyin Taşdeniz
Teşekkür Ederim

Yıllardır Bisiklet Kullanıcısıyım Kasksız Eldivensiz Kısa Mesafelere Bile Yola Çıkmam, Bu Arada Eldivenlerim Çok Faydasını Gördüm Ellerimde Hasar Var Ama En AZA indirgedi..

Geri