Scudo Sports

Ciddi bir kaza geçirdim...

muzaffer KOCABAŞ

Forum Demirbaşı
Tepki
333
Trafikte ilerliyordum sprinte kalktım sıralı mazgallar vardı 10 taneden fazla hatlı minibüsü geçerken mazgalın açıklığını son anda fark ettim ama iş işten geçmişti... 360 Derece Takla Attım bayağı bir havalandım 25 30 km hızım vardı. Kafamın üstüne düştüm çok şükür kaskım vardı! Sağolsun çevredeki vatandaşlar yetiştirdi hastaneye. Belimde çok kötü et sıkışması var, boynumu sağa sola çevirmekte zorlanıyorum.

SAKIN KASKSIZ BİSİKLET KULLANMAYIN!

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160727/08c67942b01a7709be188957147bc7f7.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160727/2fa5fb9cf78130622230aa07880bc4ce.jpg

Scudo
Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Trafikte biraz daha dikkatli olalım aman deyim.Güvenlik ekipmanları çok çok çok önemli.

:krktm: çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, aman dikkat...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
@muzaffer KOCABAŞ Çok geçmiş olsun, kask sayesinde ucuz atlatmışsınız anlaşılan, önemine vurgu yapması açısından paylaşımınız için teşekkürler. Bu mazgallar çok büyük sorun ancak belediyeler bununla ilgili çözüm üretemiyorlar maalesef, daha kötülerini yaşamamanız ümidiyle.

Çok geçmiş olsun hocam. İnşAllah en kısa sürede iyileşirsiniz.

• Beğen
Çok büyük geçmiş olsun.

Ben de geçtiğimiz günlerde kask edindim. Bazı insanlar çok yadırgıyor ama gerçi o zihniyetteki insanlar motosiklette de kask takmaz, arabada da emniyet kemeri takmaz. Kask köpük de olsa ilk darbeyi alan yer olacağı için ciddi anlamda koruyacaktır, en azından karpuz gibi yarılmaz!

• Beğen
Geçmiş olsun, yaklaşık 1 ay kadar önce de bana yol ağzında amcanın biri aracıyla çarpmıştı, bende kask yoktu ve ciddi kafa yaralanması ve boyun travması geçirmiştim.

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Belki de kask olmasaydı şuan bu foruma bu yazıyı yazamıyor bile olabilirdiniz. Çok çok geçmiş olsun. Şu mazgallar özellikle de yol bisikleti kullananlar için büyük dezavantaj.

• Beğen
Geri