Scudo Sports

Chaoyang lastik

@Kuzey Ege

açılan konuya bilgimi tecrübemi paylaşıyorum...
48362015-12-19-1588.jpg

882015-12-19-1586.jpg

''CHAOYANG Red Spider LRR Compound Shark Skin Tiger Shark'' (Zırhlı)

• Bu Slik lastikleri yaklaşık 2,5 yıldan beri aynı kondüsyonda kullanıyorum... (asfalt için slik ve özel lastik olduğundan kışın söküyorum)
  • lastik ağırlık olarak çok çok hafif, yanak kısmıda çok ince. dediğiniz gibide yanak kısmında nylon denen yazı yazıyor ama nylonun dezavantajlarını hiçmi hiç yaşatmadı bana. aksine, yol tutuşu manevra kabiliyeti ip gibi dümdüz gidişi güven vermesi yormaması falan süper ve ne aşınma erime var nede yarılma patlama vs. o kadar camdan geçtim, lastik sırtı cam yarıklarıyla dolu ama lastik patlama nedir yaşatmadı bana çünki bu lastikte zırh var ve sırt kısmı kalın...
  • lastiğin yapısını şeklini görenlerde hayran kalıyor...
  • şimdi bu lstiklerden hiçbiyerde bulamıyorum. adetine 100 tl olsa bile alırım...
  • diğer ıslak zemin dişli lastik modellerinide gördüm gayet çok yumuşak düzgün idi...
  • kauçuk oranı yüksek lastiklerin yol tutuşu daha iyi olabilir ama ömürler daha kısadır erkenden erir gider...

Scudo
@iskender şerit Yol tutuştan daha önemli bir şey var mı abi gözünü seveyim. Kauçuk, güzel bir lastiği de denemelisin bence. Çok şey kaçırıyorsun

@iskender şerit
Cst Sensamo Master kullanıyorum 28-1.75 genişlikte. Öneririm. Salcanonun kendi lastiğinden, GRL nin zırhlı lastiğinden çok çok daha iyi. Arkadaşımda Marathon Mondial vardı, tutuşu yakın. Ama mondial daha hafif bir lastik olduğundan yuvarlanma direnci az. Ama ben cst yi 75 liraya aldım mondial in tanesine 300 tl gibi saçma bir rakam yazmışlar Türkiyede. Yurtdışından tanesi 150 tl civarı bir fiyata gelir.

@Yusuf !!WOW!!@Yusuf !!WOW!!
Kullandığım lastiğin ölçüsü 26 x 1.90

Cst sensamo master çok uygun fiyatlı zırhlı güzel sağlam yakışıklı bir lastiğe benziyor. Ağırlığı kaç acaba ?

@iskender şerit
50 km/h hız için sertifikalı olduğu için yanakları çok sağlam ve sert. Örnek olarak Schwalbe marathon mondial sadece 25 km/h için sertifikalı. Ondan dolayı büyük ihtimalle. Biraz ağır olabilir ama, yol tutuşu gayet güzel. 200 gram fark için bence değer.

Ne zaman bisikleti sürsem mutlaka teker patlamasıyla sonuçlanıyor, Chaoyang lastikler sağolsun... :uzgnm:

@Aydın35 Teşekkürler hocam bilgi için.

Geri