Scudo Sports

Çeşme-Karaburun Yarımadası Turu...

Zorun bisikletçisi arkadaşım, yine zor yolları susuz da olsa başarı ile tamamlamışsın Tebrikler.. İşte bir sporcu azmi , PEDALŞÖRLÜK herşeye rağmen çok çok güzelll.. Sevgiler...

Scudo
selam süleyman abi
şimdi anlaşılıyor karadeniz deki

[performansın]
abi yazılar resimler her zamanki
gibi harika .
tekrar büyük gecmiş olsun diyorum
selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
teşekkürler.
soğuk bir gunde böyle bir geziyi görmek çok güzel oldu :)
sizi cok tebrik ederim Süleyman bey ;
bizden yaşça büyük olmasına ragmen gençlere taş cıkartırcasına bu kadar enerji dolu olan ve bisiklete binme,gezme,görme heyecanıyla onca aksiliğe ragmen sonuna kadar devam eden,bizlerle paylaşan butun herkese de teşekkür ederim..

• Beğen
Sileyman Abi, zor da olsa çok güzel bir gezi olmuş. Su konusundaki tavsiyelerinizi aklımızn bir köşesine not ettik. Selamlar.

• Beğen
Elinize ve ayağınıza sağlık.Harika bir çalışma olmuş.Resimlere bakıp yazınızı okurken 40 derece sıcağı ve tepe üstlerinde denizden esen tuz kokulu imbat rüzgarını tenimde hissettim.Darısı başıma diyorum...Sanıyorum okuyan herkes benimle aynı duyguları paylaşıyordur.Sağlıkla kalın..

• Beğen
süleyman abi merhaba gerçekten çok güzel bir gezi olmuş..işin en güzel yanı da yaşanılan bütün sıkıntılara rağmen ''artık hepsi birer güzel anı'' diyebilmek...
bende bir dağ tırmanışı sırasında susuz kaldım...kurudum diyebilirim..km lerce su aradık her tekniği denedik. ağaç diplerini eşeledik..kaya diplerinden yürüdük gücümüzün yettiğince...
en sonunda rotamızı değiştirip bir vadiye girdik...
kayalardan indik,düştük ve ne için sadece su için...
ve cılız bi dere bulabildik en sonunda vadide... yosunlu yosunlu o suları midemize bi doldurdukki sormayın...daa sonra aynı şekilde indiğimiz yerlerden tırmanma gücü bulamadık ne rota kaldı..ne program..dere boyunca..devam ettik ve kendimizi hiç ummadığımız yerlerde bulduk...ama herşey güzel anı oluyor .. çekilen sıkıntılar yaşanılan zorluklar...
susuz yapılacak bir doğa aktivitesi tüm anınızı çileye çevirebilir..
süleyman abimize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum bu güzel fotoları bizlerle paylaştığı için...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Süleyman abi öncelikle gezinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Umarım bizler de sizin yaşınıza geldiğimizde aynı heyecan ve istekle böyle uzun turlara çıkabilme heyecan ve cesaretine sahip olabiliriz.Azminiz ve yaşama zevkinizi takdir ediyorum.

Bu arada yazı özledim ben :-(

Sevgili Süleyman,
Gezi anlatımın ve resimlerin süper. Keşke zamanım olsaydı seninle beraber bu geziyi yapabilmeyi çok isterdim.
İlk fırsatta bu yarımadayı turlayacağım tabi senin tecrübelerindende istifade ederek.
Anlatım paylaşım ve resimler için çok teşekkürler.
A.Bülent Yamaner

@ismailağıllı
İsmail merhaba...
Evet gerçekten çok güzel yerler... İyi bir bisiklet parkuruydu... Bu turu tüm arkadaşlarıma, özellikle İzmirli arkadaşlarıma tavsiye ediyorum... Ama Ama Çeşme-Balıklıova-Mordoğan-Karaburun yönünden gitmek avantajlı... Teşekkürler...

@Tugberk Tezel
Tuğberk, merhaba...
Yazı ve resimlerle ancak bu kadar anlatabildim... Gerçekten çok güzel ve görülmeye değer yerler...

@precipice
Evet Ramazan, aslında bu durumla hep karşılaşıyoruz... Ama, kısa sürede her zaman bir çeşme yardımımıza yetişiyor... Bu durumların hep şanslı anlarımız olduğunu, yaşananlardan sonra çok daha iyi anlıyorum... Ramazan çok teşekkürler...

@Serkan Taşdelen
Serkan, yazıyı yazarken, aklıma hep sen geldin... Uzun kilometrelerde yalnız pedal basacaksın... Herşey o kadar kısa zamanda değişiverdi ki... Aynı hataya düşme... Sevgilerimle...

@semrta
Teşekkürler Semra… Yıllarca kapalı yerlerde masa başında çalışıp, emekli olduktan sonra, bence yapılacak en iyi iş özgürce yollarda pedal basmak… Ben de arkadaşlarımla bunu yapıyorum... Yapabildiğim kadar da yapmaya çalışacağım... Tekrar teşekkürler…

@ABY
Bülent Bey, teşekkürler... Keşke birlikte olabilseydik... Ama parkur çok güzel... Tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim... Yeni turlarda birlikte olmak dileğiyle, tekrar teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Anlatım Süper Ve Doya Doya Foto Çekmişsin Tek Kelimeyle Süpersin

Süleyman Bey merhaba,
Yol aldığınız yerler ve anlatımınız "bir kez daha" beni mest etti. Eminim hiç bıkmadan "bir kez daha" diyebilirim. Nasıl imrendim anlatamam.

Kuvvetinize ve azminize sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Süleyman bey merhaba,

Anlatımınız ve fotoğraflar gerçekten çok güzel. İzmir'deyim. Yaklaşık 2 aydrı bisiklet turları yapıyoruz. Yaptığınız turun bir benzerini Eylükl-Ekim gibi Balıkovadan Karaburun'a çıkıp ve burnu dolaşıp tekrar Balıklıova'ya gelmek şeklinde düşünüyoruz.

Fotoğraflarınızla turu yapmış kadar olduk ve çok önemli bilgiler edindim. Tekrar teşekkürler...

Rotayı inceledim. Birkaç şey sormak istiyorum.

Yoldaki köpek durumu nasıldı?
Bir de zemin sanırım soğuk asfalt, ben yol bisikletiyle antrenman rotası çizmeye çalıştığım için problem olacak gibi duruyor o zemin ama tam kestiremiyorum yine de.

Süleyman bey pedallarınıza sağlık zevkli ve zorlu bir gezi olmuş, bisikletle değil ama 2012 de bacanağım la İzmir'den gelerek Mordoğan tarafından arabamla çıktığım aynı yolda arabamın alt takım arızası nedeniyle en fazla 40 km hızla gitmek zorunda kalmıştık dönmeyelim Ildırıdan çıkar çeşme tarafından gideriz gibi bi hatalı bir karar vermiştik, bizde sohbetler bitti ama bitürlü yollar bitmedi ara ara ıssızlık yalnızlık sendromu yaşamıştık, hatta bacanağımın; ya benim ağlayasım geliyo sendede öyle olmuyormu nere geldik nereye gidiyoruz biz demişliği bile olmuştu, ama güzel yerler, daha sonra araçlarımızla tekrar tekrar gidip tadını çıkardık keşiflerin. Çeşme ye yalnız bisiklet turuna çıkarım hala ama o taraflara turlamak için kendime güvenemem.

Koş @Kudret Kurtcebe koş. Hani forumun durumuyla ilgili bir şeyler yazmıştım ya, bak dakka bir gol bir. Rahmetli süleyman şatıra dünyadan arafa tebrik gönderiyorlar. Bari biraz rahmetliden bu vesile ile bahsette hayırla yadedelim.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
@mehmetsunu

o adam var ya bi tane idi ,turcu idi ama hakkını verirdi
çocuklarını bana şikayet etti bi ara, oğlu diyormuşki baba ne lüzüm var bu kadar gidiyorsun
nesil meselesi ,doğu karadeniz turlarını unutmadım sevgili süleyman şatır ile pedallama şerefine nail oldum
nur içinde yatsın toprağı bol olsun ..

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/s/0/722.jpg?1420345616
A.Bülent YamanerBisikletkolik

oooooo bülent dostum yookki burada
onlada azmı pedalladık yahu

http://i81.photobucket.com/albums/j221/ssatir/bisiklet/18-07-06karaburun/76.jpg

kron ,ahhhhh baba ahhhhh ağlattın bizi şimdi iyimi...dünya fani her şey boş anasını satayım ben bu dünyanın

@mehmetsunu

sıkı dur mehmet sunu dostum

her şey bir hiçtir
hiçe hizmet eder
roma imparatorluğu imiş hahahahah güleyim bari
padişahlara kalmadı, saraylar hiç bir şey
romanın sütünları gibi devrilip gidecekler
bu dünya kimseye kalmayacak

@Kudret Kurtcebe
@Kudret Kurtcebe rahmetli aort anevrizmasından gitmiş idi. Bak buda spor yapanlar için önemli. Hani bir ara bahsetmiştin sporu birden bırakır isen bu dahada tehlikeli diye.

Geri