Scudo Sports

Çeşme-Karaburun Yarımadası Turu...

@mehmetsunu

doğru ara verdi 1 yıldı galba ,
kalbe giden damarlar küçüldü,birden yüklenince uzuna ,tabi kalp krizi geçirdi
şu anda benim kalp büyüdü,
bu nedenle benim damarlar genişledi eğer 1 yıl binmeyip
30 km durmadan eğimde basma gafletine maruz kalır isek mezarıma çiçek koy mehmet sunu,,:eek:

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Ağzından yel alsın. Daha sen bize lazımsın 1 milyonuncu mesajını yazmadan bir yere gitmek yok.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144

adet ,silinen 7000 mesaj güncelleme oluyor çünki,38.000 mesaj olmuş olması lazım ,40.000 'e yakın ,1 milyon yazmayacak tabi kafada tutacağız o vakit mesajları,,,,:););););)

@mehmetsunu

bu arada topiğin reytini artırıyorsun mehmet sunu,,,

Evdeki hesap çarşıya uymamış ama kazasız belasız turunuzu tamamlamanıza sevindim :)

Mekanı cennet olsun. Rabbim sevdiği kullardan eylesin. sevenlerinin başı sağolsun ve Rabbim onlara da Sabırlar versin.üç günlük dünya inancıma göre o hesapla yaşayıp ona göre davranmalıyız. Hatır,gönül, yardım ,merhamet,tevazu,hoşgörü vs her bir ölüm haberi alsam bunları daha çok içselleştiriyorum.rahmetli bu turu yaparken bende karaburun da çalışıyordum ama foruma üye değildim içimden keşke erken üye olup böyle güzel bir abimizle tanışsan diye geçirmiştin nasip değilmiş tekrar Allah gani sıfatıyla rahmet etsin

76.jpg

foruma üye değildim ama 2008 senesinde tanışmış idik ,gerçekten münevver bir insan idi ,toprağı bol olsun gene dostumu anmak istedim .

Allah rahmet eylesin Abimize. Mekanı cennet olsun. Hayatın acı gerçekleri. Üzüldüm şimdi.

Geri