Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

arkadaşlar selam,

cumartesi akşamı kanlıca yapabiliriz. sizede uygunsa hafta içi bir akşamda olabilir. hem yeni arklarla tanışırız hemde gezmiş oluruz...

Details for Saturday, March 19, 2011
3
Partly sunny
High Temperature
15°C
RealFeel®
14°C
Winds
NNE 14
Maximum UV
5
Thunderstorm Probability
0%
Amount of Precipitation
0
Amount of Rain
0
Amount of Snow
0
Hours of Precipitation
0 Hours
Hours of Rain
0 Hours

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
Scudo
@soothsayer

evet, bana da uygun. yolları bilmiyorum malesef. yol bisikleti için uygun mudur?

peki o zaman 20 mart için olsa daha iyi olur gibi. çünkü cumartesi sabah öğleye kadar doluyum. öğleden sonra diyorsanız olur.
kesinleştirip buraya bi tarih ve yer belirleyelim. gelmek isteyen o gün ve saatte orada olsun.

• Beğen
bana cuma gecesi hric olur. cunku cuma gecesi derbi macı var.

evetgecen yaz yol bisikleti ile gelen arkadaşlar vardı aramzda. sıkıntı olacağını sanmıyorum

• Beğen
cuma hali saha iptal uyar, cumartesi salsa dersi iptal uyar pazar uyar bana her gün uyuyor arkadaşlar siz organizasyonu yapin yeter :) ben artık size birakiyorum geçen sene hep ben yaptim bu işleri bu sene artık davete icap edicem sadece :))))

@ismailofli

kardeş geçen sene ikram abi vardi yol bisikleti ile katıulıyordu bize sorun yaşayacağını sanmıyorum ama ne var şu yol bisikletinde anlamiyorum alin bir mtb bitsin çileniz işkenceniz :)))):D

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
@soothsayer

erenim bu sene organizatör sen olacaksın gibi görünüo hadi bakalim emeğine sağlık diyelim...

@Caner AYDIN
mtb'de var; onu arkadaşım kullanıyor. yol bisikletini denemeni tavsiye ederim.:in:

• Beğen
baba yaş 34 oldu. 25 senedir bisiklete, 20 senedir mtb ye biniyorum bu yaştan sona değişmez benim sevdam. yol bisikletine binmeyi beceremiyorum :)

@ismailofli

umarım spd pedal yoktur. ben denemeyi çok isterim. bakarsın yola geçerim.

bu arada yarın akşam hava iyi olursa akşamüstü hafif tempo çengelköy sahil yapabiliriz

yarın aksam gs-FB derbisinde olacağımdan katılamam herhalde giderseniz iyi eğlenceler...

@HakanDemir

spd var; fakat normal ayakkabıyla da deneyebilirsin.:):in:

3 kişi turu yaotıık onumuzdekı hafta dısında pazar gunnlerı sabahtan yaparsak daha kalabalık oluruz. bolece daha englencelı olut dun yaptıgımız tur antreman acısından cok guzeldı.... bol tatlı rampalıydı.... teşekkürler caner ve haldun

selam bu akşam sahilden kanlıca yapıp bi cay kola soda falan içsek mi gelen olur mu?

birde herkes birbirine cep tel bilgisini verse güzel olmaz mı?

ve birde pazar sabahları gecen hafta yaptığımız yolu antreman olarak yapmayı planlamaktyım zamanla yolları uzatırız ne dersiniz....

selam benım numara var sende dımı cıkarsanız haber verın ben gelırım

Geri