Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

Scudo
slm arkadaşlar çengelköy bahçeli evlerde oturmaktayım bu civarda oturan varsa uzun yol kısa yol fark etmez tur yapicak arkadaş var sa beni eklesin fatih_aygun@hotmail.com.tr o kadar masraf yapıyon bisiklete doğru duzgun bindiğimiz yok tek başinada turlamak sarmıyo varsa arkadaşlar her gün olur hafta sonu fark etmez turlarız ....

Fotoğraf bulunamadı.

Yarın planladığım güzergah bu şekilde. Bulgurlu'dan kalkış yapıyorum tek başıma şimdilik :)P). Sahilden de döneceğim için toplamda 55 km kadar bir yol. Bir kısmı dağa tırmanış toprak yol. Umarım kazasız belasız gelebilirim :)

Saat 5:00 gibi yoldayım.

• Beğen
Tepkiler: fatihcin
@Cem Tugay Albayrak

tm cem bey süper olur en kısa zaman da görüşürüz .....

@bryant91

selam ben çengelköy ümraniye yolu üzerinde ferah kavşağında oturuyorum hafta içi saat 22 den sonra size uyarsa bende katılabilirim selametle

Arkadaşalar günlerdir herkes nerelerde ya? :( Ne bir selam ne bir haber...
Olmuyr böyle mesaj atın şuraya sıcak ondan çıkamıyoruz falan deyin. Bir şeyler yazın lütfen.:dua:
Sevgiyle kalın

ya arkadaşlar sanki üzerime ölü toprağı serpildi ayağım pedala gitmiyor ama bu durumdan hiç hoşnut değilim eğer ramazanı ve orucu bahane etmeyecek yürekli arkadaşlar var ise ben hazırım pedallayalım... (tur sonunda iftar organizasyonu bile yapabiliriz) :))))

Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun zaman oldu, görmeyeli, beraber tura çıkmayalı. Tatili bitirdim. Döndüm. Yalnız ufak bir problemim var. Bisikletimi sattım. Bisikletin kendisinden kaynaklanan problemleri biliyorsunuz. Ramazandan sonra yenisini alacağım kısmetse. İnşallah yeni turlarda görüşmek umuduyla..

arkadaşlar herkese selamlar,

Derya en iyisini yaptın
Yeni bisiklet alırken bir arkadaşdan yardım al
Diğer bisiklet gibi olmasın

Fatihcin selam,
galiba yarış kullanıyorsun,
ben b. çamlıcada oturuyorum,
cuma akşamı veya cumartesi akşamı bostancı sahil yapabiliriz eğer uyarsa?
katılmak isteyen herkes davetlidir.

Caner selam,
Hiç sesin çıkmıyor tatil bitmedi galiba,
sen şimdi kilolanmışsındır.
cuma ve cumartesi akşamki turlara hazır ol
görüşmek üzere... :)

@İkram Aşkın

Sağol İkram Abi. Alacağım zaman seni de davet ederim. Gideriz bir akşam bakarız olmaz mı?

Derya Hanım öncelikle kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum, bazen tesadüfi Çengelköy'den Ata-2 ye çıkan yokuşta bisikletli (ön tarafında bi bagajı olan) görüyorum.O siz misiniz?

13 Ağustos 2010 Cuma Akşam 20.30'da Çakmak Köprüsünde buluşuyoruz. Rota: Ataşehir, Bostancı, sonra duruma ve talebe göre devam edeceğiz.

Katılmak isteyenleri bekleriz.

1. G. Akpinar
2. Tolga Ayla

@derya derin

Rahatsızlık için kusura bakmayın. Takdire şayan bir hanım kendisi. Teşekkürler.

ben Üsküdar - Bağlarbaşı ndaym...
eğer tur kadronuza kabul ederseniz bende sizinle pedallamak isterim...
selamlar...

Geri