Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

Sanırım ramazanda ister istemez bir rehavet oluyor. Eylül de umarım telafi ederim. Eylülden itibaren sizleri takip edebileceğimi umuyorum. Herkese selamlar.

Scudo
@HAKAN ALTAY

evet, ben de öyle düşünüyorum. Ramazın dolayısıyla bir ara verildi.
Ramazandan sonra sıkı çalışıp telafi ederiz. Herkes kendine iyi baksın, mümkün oldukça pedala bassın.

Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar...
Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not:Kişisel olarak "byyurt" rumuzlu arkadaşımız müracaat etmiş( https://www.bisikletforum.com/showthr...=65290&page=42 )
Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71058 ) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.
Ben de moderatör arkadaşlardan birine ö.m ile durumu ilettim.Henüz bir cevap gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

Havanın güneşli olduğu pazar günleri sabah saat 7 de kızıltoprak'da buluşup kartal'a gidiyoruz.
gelmek isteyen herkes davetlidir...

@İkram Aşkın

İkram abi bir çağrı atarsan tekrar görüşmekten mutlu olurum :)
(Enes)

Not: Telefon'u özelden yolluyorum

Enes selam,
en kısa zaman içerisinde yani havalar ve yerlerin kuru olduğu zaman tur yapmayı planlıyoruz...
Saatler biraz caydırıcı ama günü kazanıyoruz...
Cumartesi veya Pazar saat 7 de Kızıltoprak - Kartal yapıyoruz...
Kadro;
Mete, Alperen ve İkram ..........

Dikkat kayıp aranıyor???
Nato yolu üzerinde bisiklet kullanan Caner isimli bir kişi kayıp olmuştur...
Gören ve duyanların.........

@Buket Şahin

ben haldun cengelkoydeyım cıkarsanız katılmak ısterım

@İkram Aşkın

euheuehu buradayım abicim kusura bakmayın bende gaflete düştüm neredeyse 3 aydir elimi sürmüyorum bisiklete ama bu rehaveti atmamız lazim göbek başgöstermeye başladı gene tehlike çanları çalıyor hem de sizleri özledim yaaa

İnş. bu hafta sonu hava güzel olur da görüşürüz ;)

okumusss hani bu aksam biniyorduk len gene sesin cıkmadi :) hva cok soguk kanka zaten kasar bu havada kar mar diolar zaten artık havtaya diyelim kuzen :)

@ismailofli

tamam kardeş alemde yeni değilmişsin nasılsa sorun yok :) başlarız yakında binmeye hatta biz bu akşam bineceğiz...

Merhaba arkadaşlar

Ben de Natoyolu üzerindeyim turlara katılabilirim.
"böylece forumdaki ilk mesajımı da buraya yazmış oldum."

ooo yeni arkadaşlar scottcu :cool: . artık kask almam şart oldu varoşların bisikletçisi imajım daha bir göze batacak bu durumda:p

bi gün belirleyip toplanalım. o zaman bi rutin oluşturur, yaza düzenli başlarız..

Geri