Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

Scudo
caner bisikletimi revizyona sokuyorum
cumartesi akşamı kartal olayı yapalım
tabiki senide aramızda görmek istiyoruz
yeni arkadaşlar aramıza katıldı
tanışmak için bekleriz

C.tesi akşam bende katılmak isterim, saati önceden yazarsanız. Görüşmek üzere...

@İkram Aşkın

abi selam pazar akşamı döndüm, ben 3 günlüğüne gitmiştim c.tesi akşam iptal edemeyeceğim bir düğün var adam benim düğünümdeki şoförüm dü :) başka zamana abi inşallah :) bisiklete ne yapiyorsun?

arkadaşlar selamlar,

bu akşam ümraniye - kartal yapmayı planlıyoruz
gelmek isteyenler bize katılabilir...

Eveeeeetttttt dostlar, yine bir Kartal turuyla sizlerleyiz. Bu akşam 20:00 - 20:15 arası buluşup Kartal Sahiline gidiyoruz.
Buluşma Yer: Ümraniye Belediyesi Önü
Buluşma Saati: 20.00 - 20.15
Katılımcılar:
1-İkram Aşkın
2-Derya Derin
3-Yavuz Karyolu
4- Tolga Aydoğan
5-şimdilik bu kadar. Katılımları bekliyoruz.

Eveeeeetttttt dostlar, yine bir Kartal turuyla sizlerleyiz. Bu akşam 20:00 - 20:15 arası buluşup Kartal Sahiline gidiyoruz.
Buluşma Yer: Ümraniye Belediyesi Önü
Buluşma Saati: 20.00 - 20.15
Katılımcılar:
1-İkram Aşkın
2-Derya Derin
3-Yavuz Karyolu
4- Tolga Aydoğan vee Arda Taşan'da bizlerle.

katılamıyacam kusura bakmayın ama yarın beykozdan kalkıs yapıcaz kalabalık olursak kavak poyraz fener ordanda riva yaparız katılırım diyorsanız 0539 489 44 19 bi msj cagrı atarsanız dönüş yaparım

Arkadaşlar,
yarın sabah saat 8.30'da Beykoz belediyesinin önünde buluşup (Cem ile) Anadolu Kavağı ve ötesi yapmayı planlıyoruz. Müsait herkesi bekler ilanen duyururuz.

Merhaba ;

İşten arta kalan vakitlerde sadece hafta sonları sürebiliyorum.

Bulgurlu - Ümraniye Son Durak - Ümr. Cezaevine Gelmeden Çavuşbaşı Köprüsü - Köylerden Beykoz - Beykoz sahil - Üsküdar sahil - 1. köprü sapağından Altunizade - Olmazsa olmaz Küçük Çamlıca Zirvesi - Ve Ev :)

42 km lik bir yol. Özellikle çavuşbaşı tarafı gayet güzel bir ortam. İnişli, çıkışlı bol köpekli (!) fakat zevkli. Sıcaklardan dolayı sadece sabahları (5:00 gibi) çıkıyorum. İlgilenen arkadaş varsa reicht4@hotmail.com eklesin,

Elden geçirdiğim yıllanmış MTB'm ile sürüş yapıyorum, ortalama hızım şu anda 16 kmh. Maks ise 55 gördüm şimdiye kadar. Güzergah'da ki ciddi eğimler %8 civarı.

yarın saat 11 00 da üsküdar kabataş ın onunde toplanıp bi gezi yapcaz arkadaslar suanda 4 kişiyiz katılacak olan warsa saat 11 de orda olsun yada 0539 489 44 19 arasın

30 temmuz cuma günü beykozdan yeniköy yapıcaz motorla ordan da kilyos a kadar bisikletle hızlı tempoda gidicez

Geri