Scudo Sports

cembio markasını duydunuz mu?

disc freni falan yok kullanmadan ya da görmeden yorum yapmayın!

Scudo
dedgim gibi resmdeki gri bisklet son derece agırdır seni sehir icinde gereksiz yere yorar ama bn cift amrtisörü tavsiye etmem

arkadaslar disk freni senin bisklet icin sölemiyorlar o 1. sayfadaki bisikletler icin yorum yazıyorlar

bir dönem cembio'da satınalma'da çalışmıştım şu an bendede cembio mevcut ve gayet kaliteli herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak ihrac mallarını tercih etmeni tavsiye ederim

bendede cembio var ama üstündeki parçalar cidden kötü ben hepsini değiştirdim .Değiştirmek zorunda kaldım çünkü ya kırıldı ya patladı:)Kadro ve maşa kaldı en önemlileri:p ama şuan için üstündeki parçalar iyi olduğundan idare ediyor :)

bisiklet sporundan nefret etmek isteyenler hemen gidip bir cembio alsınlar... daha ne diyim yani :) bende de var cembio, beleş aldım sayılır ama bisikleti adam etmek için 150 ytl para harcadım, bu rakamın iki katını daha harcamam lazım üstelik. eh öyle yapıp da toplama cembio sahibi olacağıma, adam gibi gidip 500-600 ytl'ye eli yüzü düzgün bir corratec ya da bianchi alsam daha akıllıca bir iş yapmış olurum...

ahmet abi çok haklısın benim bisiklette hediye idi geçen hafta 100 ytl bu haftada 100 ytl masrafla biraz adam oldu:)

@seddat

sedona borlanın sadece kadrosu var parcaları shımanonun en düşük parcaları var üstünde casette göbek bile yok

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
arkadaşlar ben ve arkadaşım 2 adet cembio dakota aldık.. aldıktan sonra bu forumu bulduk. tabii olumsuz yorumları okuyunca tedirgin olduk. özellikleri aşağıda. eksilerini artılarını yorumlar mısınız?

Artikel Kod : 26.555D
Barkod No : 8697432004557
Vites Kolu : 21.Vit. Shimano Revo Shift.
Vites : Shimano TX-30
Zincir : KMC Z-50
Orta Göbek Takımı : BSA
Pedal : Alloy-K
Ön Göbek : Alloy
Arka Göbek : Alloy
Jant : Alloy-Duble Wall
Jant Telleri : 2 mm Çelik
Lastik : 26 x 1.95
Ön Fren : Mekanik Disk
Arka Fren : Alloy V-Brake
Fren Kolu : Alloy V-Brake
Direksiyon Boğazı : Çelik-Saten
Direksiyon Elcikleri : Plastik Siyah
Direksiyon : Çelik Kıvrımlı Saten
Direksiyon Boynuzu : Çelik Saten
Ayna Kol : 3'lü 42 T Çelik
Ruble : 7-İndex
Bagaj : -
Park Ayağı : Çelik-Arkadan
Kadro : Çelik D-Tipi amortisörlü
Ön Maşa : Amortisörlü Çelik
Far ( Ön ) : -
Dinamo : -
Far (Arka) : -
Zil : Çelik
Çamurluk : Plastik Siyah
Zincir Muhafaza : Plastik
Sele : MTB
Sele Borusu : Çelik Nikelaj
Pompa : -
Sele Mandalı : Alloy
Ekstralar : Siparişe Göre K-Reflaktör
Renkler : Beyaz, Mavi, Metalik, Gri, Siyah

Cok kalitel bisikletler degil. Bu bisikletlere verecegin fiyatin ustune biraz daha koyup kalitel markalarin guzel bisikletlerinnden alabilirsin

ben 2003 yılında cembio linda almıştım. gri renkli amortisörsüzdü. 2006 da da sattım. vites ve frenlerinden çok şikayetçiydim. hep bisikletçi peşinde koşardım. pedalı da sık sık çıkardı. ona hiç bir zaman güvenmedim. kimbilir ne kadar para harcadım ona.

13 yıldır kullanıyorum baya sağlam çıktı

Geri