Arkadaşlar buradan @tekkir arkadaşımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Allah ondan razı olsun. Hem indirim kodunu verdi hemde tüm gün benimle uğraşmak zorunda kaldı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kız arkadaşıma bisiklet siparişini verdim. Bisikletimizin adını da @tekkir koyacağız. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim
arkadaşlar kliksa ne kadar güvenilir bir sitedir acaba siparişimi vermek için girdim fakat sol üstte https bağlantısında öyle bir şey görünce içime kurt düştü sizde de var mıydı bu kırmızı işaret sonra başımıza sorun almayalıım eğer site sağlam değilse?
@mehmet ÇAKAR o işaret bende de vardı. Siparişi verdim. Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Sabancı holding kuruluşu neticede. Ama yinede kredi kartında 3d secure kullanmak ve sanalkart kullanmak iyi olur
@Mehmet ÇAKAR Yaklaşık 1.5 senedir kliksadan alışveriş yapıyorum daha bi yamuğunu görmedim. Zaten sabancı firması altında güvenle alışveriş yapabilirsin. Https durumu için bişey söyleyemem sha-1 algoritması düşük güvenliklidir neden bunu kullanıyorlar bilmiyorum. Gerçi böyle bi firma ödeme işlemlerini sağlama almıştır. Ama dediğim gibi birçok teknolojik alet sipariş ettim ve sorunsuz aldım.
Xrs 040ı havale ile bisikletcim.comdan aldım 959tlye geldi ekstra indirim olmadığı halde.
Alacak olan varsa duyurulur.
Veya spor dünyası'ndada ayni şekilde
@Uğur Tefci kliksada worldkart kampanyası da olduğu için biraz daha avantaj sağlanabiliyor. Önceki mesajlarda anlatmıştım uygun kombinasyonla fiyatı 862 liraya çekebiliyorsunuz şu an. Takdir sizin tabii ki.
@tekkir
kredikartım olmadığı için bakmadım oraya.birkaç yerde de puan kampanyası filan vardı.
1200liraya alacaktım bu bisikleti, 950 bile çok uygun geldi.
aldım geçtim
@Uğur Tefci Eh hayırlı olsun, tekerine taş değmesin
Arkadaşlar bu %15 indirim kodu sabit ve tekrar kullanılabiliyor gördüğüm kadarıyla. Hani almak isteyen varsa özelden atayım kodu. Bu gün kart kampanyasının son günü, kod 3 Mayıs'a kadar geçerli. Sora setin yurt dışından 960 küsurlara geldiğini okuyunca ben de bir XRS 40 alsam mı acaba diye kurtlandım
@Uğur Tefci
Bende alacagım ordan siperis vericektim yazınızı gordum orayada bakayım...Hayırlı olsun bu arada hangı renk aldınız iki renkte ellerinde mevcut muymus?
kliksa dan salcano alanlar kargoya verildi mi bisikletiniz? ben 1 mayıstan beri bekliyorum kargoyla ilgili bir hareket yok. kliksa sipariş detaylarına baktım tedarikçi firma tarafından gönderelecektir diyor