Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

Scudo
(link)

Bu başlık altından devam edilse kampanya bilgilenidirmelerine :)

Merhabalar, evimin yakınında bulunan A101 şubesi var bende ne var ne yok diye genelde gider bakarım. Bugün şansıma suluk almak isterken suluk denk geldi. Tam suluk sayılmaz aslında matara tarzı 450ml hacimli ama bence suluk olarakta çok iyi iş yapar. Çelik olmasıda ayrıca bir artısı. Fiyatıda 8.75TL. Sordum A101 ler için genel ürünmüş şube bazlı gelmemiş. Resimleride ekliyorum. İsteyen olursa bi A101 şubelerine bakabilir.

Dosyalar

• IMG_1594.JPG
    IMG_1594.JPG
    26,7 KB · Okunma: 390
  • IMG_1595.JPG
    IMG_1595.JPG
    29,2 KB · Okunma: 341
  • IMG_1596.JPG
    IMG_1596.JPG
    68,9 KB · Okunma: 353
  • IMG_1597.JPG
    IMG_1597.JPG
    65,9 KB · Okunma: 361
  • image.jpg
    image.jpg
    55,7 KB · Okunma: 325
  • image.jpg
    image.jpg
    42,1 KB · Okunma: 317
  • image.jpg
    image.jpg
    39,1 KB · Okunma: 310
  • image.jpg
    image.jpg
    48,6 KB · Okunma: 317
  • image.jpg
    image.jpg
    31,5 KB · Okunma: 313
Is yapar, ince uzun geldi gozume benim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bisikletteki matara yerine uyuyor mu

teşekkürler dostum; kafese sığıyorsa çok uzun olmayan mesafelerde her türlü idare eder diye düşünüyorum; yarın hemmen bakacağım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@KUTAY67 standardını bilmiyorum fakat ölçüleri şu şekilde;
-taban kısmı için çevresi 22cm çapı 7cm (kapak altındaki geniş kısımda taban ile aynı genişlikte)
-orta bölgesi için çevresi 20 cm.
-uzunluk kapaksız 18.5cm (matara kapağı ile ucuna kadar 21cm)

@oktayakgoz şahsen bisikletimde suluk bağlamak için kadro bağlantısı olmadığından şuanda kontrol edemiyorum fakat mevcut suluklarınızın ölçülerine göre verdiğim ölçülerden bir bakarsanız anlaşılır.

@bua olurda bulamazsan buradaki şubesinde 10 tane falan vardı bekleyen alıp kargolayabilirim. Maksat işinizi görsün :)

İçi ve kapağıyla ilgili 5 yeni fotoğraf daha ekledim. Kapağı parlak çıktı detay gözüksün diye flash ile çektim. Kapak çelik değil fakat kaliteli plastik

Bende aldım btwin rapid sulukta biraz bol geldi.Boşluk oldu.Ama bence idare eder.Bi çözüm bulunabilir bence.Boyu tam oldu gibi fakat birazcık ince.

Altındaki Çin Halk Cumhuriyeti yazısına kadar gayet başarılı...

@Anonim çin olması bişey değiştirmez dünya üzerindeki üretim ağının tahminimce %70i çin tarafından yapılıyor çin diye bi ürünü almamak bence markacılıktır. Markayı severim kullanırımda çoğu markada üretiminin çoğunu çinde yaptırmaktadır. Ama yerine göre prarik ürünleri seçmek mantıklıdır.

Şu an çoğu suluk termos çinden geliyor.Plastik olmasındansa çelik olsun diye tercih ettim.Daha yolda kullanma şansım olmadı ama güzel pratik birşye benziyor.İçinde plastik kokusu yok

@enginHLC Doğru söylüyorsunda ben bir makine mühendisi olarak üretim proseslerini çok iyi biliyorum...Yani 9 liralık çin malı mataraya açıkçası güvenemem...

@Angel henüz yıkamamıştım direk kapağını açıp kokladım plastik kokusu yok

@Anonim bende zaten güvenmediğim birşeye para vermem. Bunada güvenmiyorum. Tek artısı aynı fiyata plastik satılırken bu çelik. Bu yönden bakanlar için kısa süreli kullanımda yararlı olur.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@Anonim

Aynı fiyata plastik almak yerine bunu aldım.İyi mi, yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama işimi görür heralde

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Çelik biraz agir olmaz mi ya? Asl8nda varsa bence biz onun karbon olanlfrdsfkaertdzxl :)

Güzel gorunuyor, yarin bi gidip bakmak lazim.

Bakış açısı bu yönde olması gerek. Ürünü böyle değerlendirmek gerek. Ama uzun süreli uzun yolda kullanımı bende önermem @Anonim söylediğine göre suyu çok bekletmemek gerekebilir.

@enqinHLC
Zaten çok fazla almıyo.500 ml mi ne? 30 dk da falan tüketilir bence.

Ya bende zaten eyvah ayvayı yediniz demiyorum :) Sadece dikkat edin dedim, plastikle asla kıyaslanmaz illa ki daha iyi :)

Geri